Payot Les Demaquillantes Gommage Douceur Framboise Гель-гомаж з кісточками малини
Назва:
Payot Les Demaquillantes Gommage Douceur Framboise
Бренди:
Payot 🇫🇷Категорії:
Скраб для обличчяАктивні компоненти:
Вітамін Е
AHA кислоти
Олії
Опис:
Payot Les Demaquillantes Gommage Douceur Framboise скраб з кісточками малини і текстурою, що тане, забезпечує дбайливу ексфоліацію. При нанесенні желеподібна текстура спочатку перетворюється на ніжну олію, яка вловлює всі забруднення. Потім, при контакті з водою, масло перетворюється на насичене молочко, яке пом'якшує шкіру, надає їй сяйва та дарує відчуття комфорту.
Інноваційна та ультрачуттєва текстура-трансформер, що змінюється в кілька етапів, делікатно, але при цьому ефективно видаляє забруднення та ороговілі клітини, які заважають шкірі дихати. Тонкий квітковий аромат створює відчуття нескінченної ніжності.
Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Heliatnhus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propylene Glycol Dipelargonate, Celullose Acetate, Sucrose Stearate, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Parfum (Fragrance), Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI14700 (Red 4), CI17200 (Red 33).
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...




