heliatnhus annuus (sunflower) seed oil

Опис
Олія соняшникова - напіввисихаюча жирна олія, продукт екстракції або пресування насіння соняшнику (Helianthus annuus). Залежно від сорту та регіону культивування склад олії змінюється. Так, вміст олеїнової кислоти може коливатися від 15 до 65%, лінолевої – від 20 до 75%. Має хороші зволожуючі, регенеруючі, пластифікуючі властивості. П.м., збагачене олеїновою кислотою, представляє особливий інтерес для косметики, оскільки стійкіше до окислення. Застосовують у засобах по догляду за шкірою, особливо жирною, як пережираюча добавка, в препаратах для волосся як плівкоутворювач.
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.

