Origins Drink Up 10 MInute Hydrating Mask Миттєво зволожувальна 10-хвилинна маска для обличчя
Назва:
Origins Drink Up 10 MInute Hydrating Mask
Бренди:
Origins 🇺🇸Категорії:
Маска для обличчяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Водорості
Сквалан
Олії
Вітамін Е
Кофеїн
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Опис:
Ваша шкіра відчуває спрагу? Всього за 10 хвилин ця зволожуюча маска миттєво підвищує рівень зволоженості та зберігає шкіру зволоженою, комфортною та кондиціонованою протягом 24 годин.
Наповнений льодовиковою водою, гіалуроновою кислотою та абрикосом, Drink Up™ миттєво втамовує спрагу шкіри та зволожує сухі плями. Допомагає утримувати поверхневу вологу та робить шкіру м’якою, гладкою та здоровою. Це щоденне зволоження за допомогою суперпродуктів — лише за 10 хвилин.
Склад:
WATER\AQUA\EAU , CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE , PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL , SQUALANE , GLYCERIN , BUTYLENE GLYCOL , ISOPROPYL ISOSTEARATE , PEG-100 STEARATE , GLYCERYL STEARATE , NIACINAMIDE , HYDROXYETHYL UREA , CETEARYL ALCOHOL , POLYSORBATE 60 , ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL , HYPNEA MUSCIFORMIS (ALGAE) EXTRACT , GELIDIELLA ACEROSA EXTRACT , SORBITOL , CAFFEINE , ALGAE EXTRACT , CAPRYLYL GLYCOL , TREHALOSE , SODIUM HYALURONATE , CARBOMER , HEXYLENE GLYCOL , POTASSIUM HYDROXIDE , FRAGRANCE (PARFUM) , LIMONENE , LINALOOL , CITRIC ACID , SODIUM DEHYDROACETATE , SODIUM BENZOATE , POTASSIUM SORBATE , TOCOPHEROL , PHENOXYETHANOL
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 91052-22-9
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 9005-67-8
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...










