Oribe Dry Texturizing Spray Ультра легкий спрей для об’єму біля основи
Назва:
Oribe Dry Texturizing Spray
Бренди:
Oribe 🇺🇸Категорії:
Спрей для волоссяАктивні компоненти:
Олії
Силікони
УФ-фільтри
Алое
AHA кислоти
Алерген
Опис:
Миттєвий гламур та безпрецедентний магнетизм у флаконі. Найкращий текстуруючий спрей для розпатланої текстури, неймовірного об'єму та фірмового стилю, розроблений легендарним стилістом Орібе Каналесом, щоб поєднати редакційний досвід та швидке закулісне укладання у ваших руках. Він без зусиль підсилює волосся завдяки текстуруючим та об'ємним кристалічним цеолітам, а поживний комплекс Oribe Signature Complex допомагає захистити волосся від пошкоджень. Наповнений переносними нотками сонячного калабрійського бергамоту, чуттєвого білого жасмину-метелика та теплого сандалового дерева, його фірмовий аромат нагадує чарівність Лазурного берега.
Склад:
HYDROFLUOROCARBON 152A, DIMETHYL ETHER, SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), VP/VA COPOLYMER, ZEOLITE, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERIN, AQUA/WATER/EAU, ACETYL TRIETHYL CITRATE, PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, AMP-ISOSTEAROYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BUTYLENE GLYCOL, BENZOPHENONE-4, ISOPROPYL ALCOHOL, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, HEDYCHIUM CORONARIUM (GINGER) ROOT EXTRACT, MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT, PASSIFLORA INCARNATA EXTRACT, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT, LITCHI CHINENSIS FRUIT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID, CITRIC ACID, SORBIC ACID, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CITRAL.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 115-10-6
Його виробляють у реакції дегідратації метанолу або шляхом синтезу з природного газу, вугілля чи біомаси. Диметиловий ефір - це назва INCI, тобто назва, яка використовується в міжнародній номенклатурі INCI. Хімічні назви сполуки: диметиловий ефір і метоксиметан. Також часто використовується абревіатура DME.
Диметиловий ефір у своєму природному стані у вигляді газу, але зріджений і використовується або зберігається. Він синтезується з етанолу, коли метанол втрачає молекулу води, утворюється диметиловий ефір. Це безбарвна рідина зі слабк...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 75-37-6
Гідрофторвуглець 152a є галогенвуглецем.
Експертна група з безпеки косметичних інгредієнтів (комісія) перевірила безпеку гідрофторвуглецю 152a, який функціонує як пропелент у засобах особистої гігієни.
Гідрофторвуглець 152a (HFC-152a) — це аерозольний пропелент, який не містить атомів хлору, і, як такий, повністю виходить за рамки занепокоєння щодо руйнування стратосферного озону хлорфторвуглеводнями або іншими хлорованими вуглеводнями. Він має нульовий потенціал руйнування озонового шару (ODP), і Агентство з охорони навколишньог...
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 110-44-1
# CAS Номер: 84929-79-3
Бензойна смола - бензою, або росний ладан, видобувається з тропічних дерев сімейства стираксових (Styrax tonkinensis), дикорослих, зокрема в Індії, Індонезії. Смола-сирець є застиглою гумоподібною масою, яка при зберіганні поступово твердне і темніє. Має приємний солодкувато-бальзамічний запах із відтінком ванілі. До складу смоли входять бензойна та корична кислоти, їх ефіри, ванілін. Залежно від їхнього змісту розрізняють кілька сортів бензойної смоли: сіамська (тонкінська), індонезійська, калькутська та ін, що мають різну торгову цінність....
ЦЕОЛІТ - узагальнена назва мінералу, в структуру якого входять алюмосилікати натрію і кальцію, що зумовлюють його унікальні властивості: високу здатність, що адсорбує, можливість поглинання великих обсягів води, селективний іонний обмін. Виділяють природне і штучне походження Ц" Натуральні мінерали зустрічаються серед вулканічних утворень, кристалічних сланців, в пісковиках. За структурою Ц. -дрібнопористі, легкі, крихкі. Ефективна адсорбція обумовлена великою загальною площею поверхні на одиницю об'єму. Ц. активно використовується для очище...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
МАНГО ІНДІЙСЬКЕ (Mangifera indica) - вічнозелене дерево сімейства анакардієвих, що росте в тропічних та субтропічних зонах Індії, Африки, Америки. Плід – кістянка з великим насінням, містить протеїни, вуглеводи, вітаміни А, С, Е, групи В, жирові речовини. Екстракт плоду М.І. має зволожуючу, поживну, регенеруючу та захисну дію. Використовується у високоактивних кремах, зволожуючих кремах та лосьйонах, бальзамах-кондиціонерах та тоніках для догляду за шкірою і, рідше, волоссям як зволожуючий та пом'якшувальний компонент. З кісточок плодів М.І....
Миючий засіб, який допомагає воді змішуватися з брудом і маслом, щоб їх можна було змити.
PEG/PPG-17/18 Диметикон є алкоксильованим похідним диметикону, що містить у середньому 17 молей етиленоксиду та 18 молей пропіленоксиду.
# CAS Номер: 91722-81-5
Екстракт лічі багатий вітаміном С і має сильну антиоксидантну дію. Лічі - це живильна композиція з протизапальною та антиоксидантною діяльністю, а також імуномодулюючою дією.
Цілісний актив Litchiderm™, екстракт лічі, забезпечує скоординований механізм дії, поєднуючи захист і зволоження для гарантованого здорового сяйва шкіри. Захист від різних типів стресу - окисного стресу (ефективність подібна до вітаміну Е), ультрафіолетового стресу - у поєднанні із захистом від фотостаріння та зневоднення, забезпечує гарне самопочуття шкіри.







