JONIA Термозахист для волосся
Назва:
JONIA
Бренди:
JONIA 🇺🇦Категорії:
Спрей для волоссяАктивні компоненти:
Водорості
Олії
AHA кислоти
Алое
Силікони
Опис:
Спрей-термозахист для волосся JONIA – це надійний захист вашого волосся від високих температур під час укладання. Формула з гідролізованим кератином, екстрактами півонії, кропиви, алое та ламінарії зміцнює та зволожує волосся, запобігаючи пошкодженню. Спрей полегшує розчісування, надає блиску та захищає від ламкості. Легка текстура не обтяжує волосся.
Склад:
Aqua (Water), Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Betaine, Sodium PCA, Polyquaternium-7, Polyquaternium-44, Sorbitol, Paeonia Officinalis Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Laminaria Digitata Extract, Serine, Glycine, Glutamic Acid, Alanine, Lysine, Arginine, Threonine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Proline, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Propylparaben, Hexyl Сinnamal, Linalool, Hexamethylindanopyran, Citrus Aurantium Peel Oil, Limonene, Citric Acid.
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 65497-29-2
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 56-87-1
# CAS Номер: 26172-55-4
# CAS Номер: 2682-20-4
# CAS Номер: 99-76-3
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 94-13-3
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 1222-05-5
Galaxolide - це синтетичний мускус із чистим солодким мускусним квітково-деревним ароматом, який використовується в ароматах. Це один із компонентів мускусу, який виробники духів і одеколону використовують для додання мускусного запаху своїй продукції. Галаксолід був вперше синтезований у 1956 році та використаний наприкінці 1960-х років у деяких пом’якшувачах тканин і миючих засобах.
Передбачуваний ендокринний руйнівник, потенційний алерген, потенційний подразник шкіри, доведене черезшкірне проникнення.
15 листопада 2023 року Фр...





