Milk_Shake Leave-in Treatments Leave in Conditioner Незмивний кондиціонер
Назва:
Milk_Shake Leave-in Treatments Leave in Conditioner
Бренди:
Milk_shake 🇮🇹Категорії:
Спрей для волоссяАктивні компоненти:
Прополіс / мед
Олії
Силікони
УФ-фільтри
AHA кислоти
Опис:
Кондиціонуючий спрей milk_shake leaves для нормального або сухого волосся, який надає волоссю слухняність, захищаючи його структуру та баланс вологи. Протеїни молока зміцнюють структуру волосся, а екстракти фруктів і меду відновлюють і надають блиску. Integrity 41© і вітамін Е захищають від УФ-променів і допомагають зберегти колір волосся.
Склад:
Aqua (Water), Polyquaternium-22, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Mel Extract (Honey Extract), Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Amodimethicone, Trideceth-12, Butylene Glycol, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance)
Схожі за складом (аналоги)




Аналіз складу
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 92797-39-2
МОЛОЧНИХ ПРОТЕЇНІВ ЕКСТРАКТ - гідролізат протеїнів молока, одержуваних кислотним, лужним або ферментним гідролізом. Містять велику кількість полярних амінокислот, пептидів, сахариди і здатні надавати ефективну зволожуючу дію на шкіру. Утворюють фізіологічну вологоутримуючу плівку на поверхні шкіри і частково депонуються у верхніх шарах епідермісу. У косметиці застосовується як водного розчину. Особливо рекомендується для зволожуючих кремів та емульсій, засобів для шкіри після ванн. У шампунях та інших засобах для волосся може бути використан...
# CAS Номер: 39421-75-5
# CAS Номер: 76876
Гідролізований казеїн - це гідролізат казеїну, отриманий кислотою, ферментом або іншим методом гідролізу.
Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein не є веганським. Це хімічно змінена форма казеїну, яка одержується з молока ссавців, що містяться в неволі. Використовується в косметиці як кондиціонер для волосся та шкіри та антистатичний засіб.
Promois™ MILK-Q є катіонізованим похідним типом молочного білка (казеїну). Завдяки своєму катіонному характеру він може адсорбуватися на пошкодженій частині волосся, дуже ефективно відновлюва...
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 68187-84-8
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 68187-32-6
НАТРІЮ СТЕАРОЛГЛУТАМАТ - сіль глутамінової кислоти. У косметиці Н.С. використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент, а також для емульгування та очищення. Стеароїлглутамат натрію – це синтетичний інгредієнт або інгредієнт тваринного походження, який додається до косметики для кондиціонування шкіри або працює як емульгатор, зберігаючи змішані формули олії та води.
У більших кількостях він працює як поверхнево-активна речовина, як правило, з іншими очисними агентами; однак його використовували частіше через його властивост...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...





