Océane Vitamin C Cream Крем для обличчя з вітаміном С
Назва:
Océane Vitamin C Cream
Бренди:
Oce'ane 🇫🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Зелений чай
Омега жирні кислоти
AHA кислоти
Кераміди
Вітамін С
Водорості
Опис:
Зволожуючий крем для обличчя з вітаміном C Océane — один із тих предметів, які не можна залишати поза увагою щоденного ритуалу догляду за собою. Він справді добре працює з усіма типами шкіри – зрештою, не лише суха шкіра потребує зволоження. Його дія поєднує активні пом’якшувальні речовини з вітаміном С і гіалуроновою кислотою: разом вони зволожують і допомагають вирівняти тон шкіри, роблячи її сяючою та добре доглянутою.
Склад:
AQUA, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, C10-18 TRIGLYCERIDES , DIMETHICONE , HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE , CETYL ALCOHOL , GLYCERYL STEARATE, NIACINAMIDE , METHYLPROPANEDIOL , ASCORBIC ACID, SODIUM HYALURONATE , HYDROLYZED HYALURONIC ACID , SODIUM ACETYLATED HYALURONATE , MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) EXTRACT , CERAMIDE NP , CHOLESTEROL , STEARIC ACID , CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE , PHYTOSPHINGOSINE , OLEIC ACID , LACTIC ACID , HYDROGENATED LECITHIN , SORBITAN ISOSTEARATE , POLYSORBATE 60 , HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PEG-75 STEARATE, CETETH-20, STEARETH-20 , DIMETHICONOL , CARRAGEENAN , SUCROSE , BETAINE , ALLANTOIN, TROMETHAMINE , 1,2-HEXANEDIOL , HYDROXYACETOPHENONE , CI 19140.
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 1934-21-0
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 9005-67-8
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
# CAS Номер: 9067-32-7
Зелений чай
# CAS Номер: 85085-48-9








