NYX Professional Makeup Epic Wear Liquid Liner Рідка підводка для очей
Назва:
NYX Professional Makeup Epic Wear Liquid Liner
Бренди:
NYX 🇺🇸Категорії:
Підводка для очейАктивні компоненти:
Силікони
УФ-фільтри
Вітамін С
Опис:
Рідка підводка для очей NYX Professional Makeup Epic Wear – це найкраща стійка підводка для очей. Водостійка, стійка до розмазування, ця рідка підводка висихає, залишаючи вражаючий матовий фініш, і її можна використовувати як на обличчі, так і на тілі! Має тонкий, гнучкий аплікатор-пензлик для неймовірної точності та легкого нанесення незліченних художніх образів, від епічних дизайнів для тіла до драматичних графічних очей!
Склад:
ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN TRISTEARATE, PROPYLENE CARBONATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, TIN OXIDE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHYTOSTERYL ISOSTEARATE, HEXYLENE GLYCOL, ASCORBYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, CI 75470 / CARMINE, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, CI 19140 / YELLOW 5 LAKE, CI 42090 / BLUE 1 LAKE.
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 1934-21-0
# CAS Номер: 3844-45-9
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 10101-66-3
CI 77742, також відомий як марганцевий фіолетовий, є барвником на мінеральній основі, який зазвичай використовується в косметиці та засобах особистої гігієни. Це фіолетовий пігмент, який надає складам синювато-фіолетовий відтінок. Формула CI 77742 – H4MnNO7P2, яка складається з молекул марганцю, амонію, фосфату та води. Він в основному використовується як барвник у різноманітній косметиці, включаючи помади, тіні для повік, рум’яна та лаки для нігтів.
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 27178-27-8
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 108-32-7
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
Оксид олова — це природний мінерал, який використовується в різноманітних косметичних засобах і засобах особистої гігієни, а також у деяких продуктах харчування. Він зазвичай використовується як пігмент і для покращення текстури та консистенції продуктів.
Оксид олова міститься в багатьох мерехтливих продуктах, оскільки він є частиною глянцевої композиції без ПЕТ. Він вважається безпечним для використання в косметиці, і ми ніколи не використовували його нановерсію. Мінерал пресують із синтетичним фторфлогопітом або боросилікатом натрію ...
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 137-66-6
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 25852-47-5
УЛЬТРАМАРИН -алюмосилікат натрію, що містить сульфіт або полісульфіт натрію. Вихідно натуральний неорганічний пігмент, що отримується з природних копалин, зокрема, ляпис-лазурі. Склад непостійний. Колір синій, фіолетовий чи червоний. Практичне значення має лише синій У. Дисперсний склад У. коливається в досить широких межах, причому чим менше розмір частинок, тим вище інтенсивність і світліший колір. На інтенсивність кольору впливає вміст сірки та кремнію, чим він вищий, тим більш насичений колір. Неорганічні пігменти є ідеальними для чутлив...



