MEDICUBE Zero Foam Cleanser Пінка для вмивання обличчя
Назва:
MEDICUBE Zero Foam Cleanser
Бренди:
Medicube 🇰🇷Категорії:
Гель для вмиванняАктивні компоненти:
Олії
AHA кислоти
Опис:
Зустрічайте Zero Foam Cleanser від MEDICUBE, ваш вибір для глибокого, освіжаючого очищення! Завдяки насиченій піні, схожій на моті, цей ніжний миючий засіб ефективно видаляє дрібний пил, забруднюючі речовини та забруднення з вашої шкіри, не пересушуючи її, роблячи ваш колір обличчя помітно гладкішим і чистішим. Наповнений екстрактом листя зимової зелені, він очищає та звужує пори, а екстракт айви підвищує еластичність шкіри та зміцнює захисний бар’єр шкіри від вологи, допомагаючи утримувати зволоження. Заспокійливий екстракт апельсинового цвіту м’яко відлущує та зволожує шкіру, роблячи цей засіб ідеальним для щоденного використання навіть для найчутливішої шкіри.
Склад:
Aqua, Glycerin, Myristic Acid, Sorbitol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Potassium Cocoyl Glycinate, Cetearyl Olivate, Parfum, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitan Olivate, Potassium Cocoate, Coconut Acid, Butylene Glycol, Sodium Isethionate, Sodium Polyacrylate, Portulaca Oleracea Extract, Disodium EDTA, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Propanediol, Diisopropyl Adipate, Lecithin, 1,2-Hexanediol, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Acrylic Acid/Acrylamidomethyl Propane Sulfonic Acid Copolymer, Glyceryl Caprylate, Dimethylmethoxy Chromanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Melissa Officinalis Extract, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Limonene, Hydroxycitronellal.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
Діетилгексил і діізопропіладипат діють як мастила на поверхні шкіри, що надає шкірі м’якість і гладкість. Вони також використовуються для розчинення інших речовин у косметиці та засобах особистої гігієни та для пом’якшення синтетичних сполук шляхом зменшення крихкості та розтріскування.
Диізопропіладипат — це в’язка рідина, яка діє як мастило на поверхні шкіри. За даними CosmeticsInfo.org, він використовується не лише для надання шкірі м’якості та...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 84775-94-0
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 72968-50-4 / 8028-48-6 / 8016-38-4
Ефірна олія солодкого апельсина. У випадку апельсина (і цитрусових загалом) ефірна олія в основному міститься в шкірці фрукта, тому вона майже така ж, як і олія апельсинової кірки (також має той самий номер CAS — унікальний ідентифікатор, присвоєний хімічним речовинам). . Його основним компонентом є лімонен (до 97%), надзвичайно поширений ароматний інгредієнт, який змушує все пахнути приємно (але вважається частим сенсибілізатором шкіри).
ОЛІЯ ВІНТЕРГРЕНОВА - або гаулієрієва, ефірна олія з кори американської берези (Betula lenta). Безбарвна або жовтувата рідина зі смолистопригоріло-пряним запахом. Погано розчиняється у воді, добре - у спирті та ефірі. Основний компонент олії – метилсаліцилат (до 98%), також містить невеликі кількості триаконтану. Спочатку В.М. отримували з листя та квітів вічнозеленого колючого чагарника - гаулієрії (Gaulteria Procumbens). Практично всі сорти олії мають однаковий склад. До 90-х років В.М. широко використовувалося в харчових есенціях та віддуш...
Плід Chaenomeles sinensis використовується як ефективний протикашльовий засіб, болезаспокійливий і сечогінний засіб у традиційній китайській медицині. Повідомлялося, що екстракти плодів C. sinensis мають протимікробну та протизапальну дію. Проте є дуже мало повідомлень про вплив екстрактів C. sinensis на шкіру. Фенольні сполуки з C. sinensis sarcocarp мають потенціал для захисту від старіння шкіри завдяки антиколагеназній активності.
Айва (Chaenomeles Sinensis Fruit) багата на вітамін С. Айва містить велику кількість вітаміну С, флавон...






