Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Folligen Шампунь для жінок проти випадання й потоншання волосся
Назва:
Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Folligen
Бренди:
Mediceuticals 🇺🇸Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пептиди
Омега жирні кислоти
Корінь солодки
Водорості
Вітамін С
УФ-фільтри
Вітамін Е
Олії
Формула:
Опис:
Шампунь від випадіння та тонкого волосся для тонкого волосся та нормальної шкіри голови. Додає тонкому, ослабленому волоссю тіла та об’єму, не обтяжуючи його.
Ключові інгредієнти
PureZero: формули без SLS, які м’яко очищають волосся та шкіру голови, не позбавляючи їх натуральних жирів. Розроблено для всіх типів волосся.
Тріамінокоптинол: сприяє зменшенню надмірної втрати волосся та активно стимулює ріст нового волосся.
NutraCell: посилює кровообіг шкіри голови для кращого засвоєння поживних речовин.
Femmigen: очищає та детоксикує шкіру голови від ДГТ (дигідротестостерону)
Комплекс збереження кольору: захищає фарбоване волосся від ультрафіолетового випромінювання та «змивання шампунем», що забезпечує більш живий і тривалий колір. Надає волоссю природний блиск
Склад:
Water ,Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,Cocamide MEA,Disodium Laureth Sulfosuccinate,Cocamidopropyl Hydroxysultaine,Sodium Chloride,Sodium Cocoyl Isethionate,Cocamidopropyl Betaine,Citric Acid,Sodium PCA, Polyquaternium-11,Butylene Glycol,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract,Biotin,Gingko Biloba Leaf Extract,Inositol,Propylene Glycol,Quaternium-26,Copper Peptide,Butylene Glycol,PPG-26, Oleanolic Acid, biotinoyl tripeptide-1, Albumen,Zinc Sulfate,Cimicifuga Racemosa Root Extract,Arctium Lappa Root Extract, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract,Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract,Panax Ginseng Root Extract,Hydratis Canadensis (Goldenseal) Root Extract,Humulus Lupulus (Hops) Extract,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Trifolium Pratense (Clover) Extract,Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract , Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract,Serenoa Serrulata Fruit Extract, Laminaria Digitata Extract, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract,Panthenol, Ascorbic Acid, Linolenic Acid , Tocopheryl Acetate, Methyl Nicotinate, Silk Amino Acids, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Wheat Amino Acids, Tocopheryl Nicotinate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Menthol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrolyzed Soy Protein, Acetamide MEA, Quaternium-15,Fragrance (Parfum),Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal , Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
# CAS Номер: 142-26-7
Ацетамід MEA — амід, виготовлений з ацетаміду та моноетаноламіну (MEA), який також називають етаноламіном. Це прозора рідина. У косметиці та засобах особистої гігієни ацетамід MEA використовується у складі пінних ванн, кондиціонерів для волосся, шампунів, наборів для завивки, зволожуючих кремів та інших засобів для ванн і догляду за волоссям.
Acetamide MEA збільшує вміст води у верхніх шарах шкіри, відбираючи вологу з навколишнього повітря. Він також покращує зовнішній вигляд і відчуття волосся, збільшуючи його структуру, еластичність ...
Альбумін - це добре відомий глобулярний водорозчинний білок, який міститься в основному в плазмі крові в нашому організмі. Воно походить від латинського слова albus, що означає білий. Його добувають переважно з яєчного білка та сої. Історично маска з яєчного білка використовувалася для отримання тимчасового ефекту проти зморшок.
Альбумін використовується організмом для регенерації та відновлення тканин організму. Він також є в’яжучим засобом, тому робить шкіру більш гладкою, усуває тонкі лінії та зморшки, а також покращує тон шкіри. Ві...
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 80-54-6
БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ (Ліліал) - 2-(4-Третбутілбензил)пропіональдегід, ліліальальдегід, в'язка рідина зі свіжим квітковим запахом, з нотами конвалії, лілії, цикламена. Синтетична речовина. Використовується у багатьох парфумерних композиціях та віддушках у концентрації до 15%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.
З 1 березня 2022 року Butylphenyl Methylpropional більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі (ЄС). Наразі цей інгредієнт включено до списку речовин, заборонен...
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68140-00-1
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 31781-21-6
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 84603-60-1
Екстракт кореня Goldenseal - Phytobasic - це водно-спиртовий екстракт коренів Hydrastis Canadensis у водному розчині бутиленгліколю. Goldenseal — індіанська лікарська трава, завезена ранніми поселенцями індіанцями черокі, які використовували її як природний засіб для миття шкіри. Активні хімічні компоненти гідрастин і берберин забезпечують антибактеріальну підтримку.
Hydrastis canadensis — це наукова назва золотухи/апельсинового кореня або жовтого кукуна, що походить із південно-східної Канади та сходу Сполучених Штатів. Його особливіс...
# CAS Номер: 68519-64-4
# CAS Номер: 70084-87-6
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
Омега жирні кислоти
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 25322-69-4
Поліпропіленгліколь - це полімер пропіленоксиду та дипропіленгліколю. Він також відомий як PPG і поліоксипропілен. Це безбарвна, прозора та в’язка рідина. Він має такі ж властивості, як і пропіленгліколь.
Поліпропіленгліколь - це синтетичний полімер, який використовується в косметичній промисловості як різноманітний засіб для кондиціонування шкіри. У своїй структурі містить елементи гліколю, які мають водопоглинаючу здатність. Він притягує й утримує молекули води. Утворює тонку плівку на поверхні шкіри/волосся. Зволожуюча здатність є к...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 4080-31-3 / 51229-78-8
Цей інгредієнт є четвертинною амонійною сіллю, яка використовується як консервант; він діє як вивільнювач формальдегіду. Європейський Союз визначив, що цей інгредієнт «може бути небезпечним» у косметиці.
Кватерніум-15, відомий шкірний токсикант і алерген, може бути особливо небезпечним для перукарів і двірників, які іноді протягом тривалого часу піддаються впливу цього хімікату, що виділяє формальдегід, у регулярних дозах.
Кватерніум-15 є відомим токсикантом шкіри людини, алергеном і можливим подразником очей.
Докази, предс...
# CAS Номер: 68953-64-064156-20-3
Кватерніум-26 - це водорозчинний кондиціонер, який забезпечує розчісування, антистатичні та кондиціонуючі властивості. Це бурштинова рідина зі слабким запахом.
Олефінсульфонат натрію C14-16 є аніонною поверхнево-активною речовиною, яка часто зустрічається в миючих засобах для ванни, душу та догляду за волоссям. Це суміш довголанцюгових сульфонатних солей, отриманих шляхом сульфування C14-16 альфа-олефінів. Його можна отримати з кокосового горіха, і він утворює рясну піну. Назва може ввести в оману, але олефінсульфонат натрію C14-16 не є сульфатом. Сульфонат споріднений, але не те саме, що сульфати. У сульфонаті сірка пов’язана безпосередньо з атомом вуглецю, а сульфат зв’язаний безпосередньо з вугл...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 61789-32-0
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
Токоферил нікотинат - це добавка вітаміну Е, показана для лікування високого рівня холестерину та звуження периферичних артерій. Нікотинат вітаміну Е - це складний ефір токоферолу та нікотинової кислоти. Він функціонує в догляді за шкірою та косметиці як антиоксидант, зволожуючий, кондиціонуючий і захищаючи шкіру інгредієнт. Токоферил нікотинат (вітамін Е нікотинат) стимулює кровообіг разом із антиоксидантною дією та дією проти старіння. Місцеве застосування забезпечує відчуття тепла на шкірі без подразнення. Він сприяє різним видам відновле...
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 84604-14-8
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 90045-38-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 84696-15-1
# CAS Номер: 49557-75-7
КРОПИВА ДВУДОМНА (Urtica dioica) - широко поширена багаторічна трав'яниста рослина сімейства кропив'яних. Листя багате вітамінами С, К, В, хлорофілом, глікозидами, фітостеринами, каротиноїдами, ефірною олією, сахарами, протеїнами, дубильними речовинами, солями заліза, кальцію, органічними кислотами. Пекучість кропиви визначається присутністю мурашиної кислоти. Екстракт К.д. широко застосовується в косметиці як регенеруюча, тонізуюча, стимулююча, протизапальна, загоювальна, вітамінізуюча добавка в засобах догляду за шкірою та волоссям. Сухий ...
Конюши́на лу́чна або черво́на конюши́на (Trifolium pratense) - багаторічна рослина сімейства бобових. У листі та суцвіттях конюшини виявлено глікозиди, ізофлавони, каротин, вітаміни А, С, В, К, Е, фітогормони, ефірну олію. Єдина рослина, що містить 4 ізофлавони. Екстракт квіток К.Л. використовуються як антисептичні, пом'якшувальні та болезаспокійливі добавки в косметичних засобах від сонячних опіків та пошкоджень шкіри. У засобах для догляду за в'янучою шкірою, за рахунок високого вмісту ізофлавонів, має естрогеноподібну дію, виконує роль ві...
Китайський дягель - ще одна поширена назва цієї трави; корінь цієї рослини особливо корисний для різноманітних захворювань.
Таким чином, прямого використання цієї трави в догляді за шкірою немає, але, будучи антиоксидантом, вона може надати певного значущого застосування в косметиці - або для захисту шкіри, або для захисту активного інгредієнта в рецептурі.
glycine soja germ extract - екстракт зародків сої, гліцину сої, бобових. Екстракти зародків пшениці і сої прискорюють метаболізм клітин та забезпечують необхідне живлення волосся в фазі росту. Оберігають фолікули від окисного стресу та старіння, подовжують їх життєвий цикл
Чорний кохош, також відомий як зміїний корінь або клоп, є однією з найбільш ретельно вивчених трав і використовується як дієтична добавка. Його вирощують від Канади до Північної Кароліни та Канзасу, а також Північної Європи. Вважається, що він лікує від укусу змії. Основними компонентами клопога є тритерпеновий глікозид, естрогенні речовини, флавоноїди, дубильні речовини.
Він використовується як засіб для відбілювання шкіри, оскільки вважається, що він пригнічує утворення меланіну. Завдяки своїм активним компонентам флавоноїдам він має...











