Manyo Galactomy Moisture Sun Serum SPF 50 Зволожувальна сонцезахисна сироватка
Назва:
Manyo Galactomy Moisture Sun Serum SPF 50
Бренди:
Manyo 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Омега жирні кислоти
УФ-фільтри
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Центелла азіатськa
Опис:
Зволожуюча сонцезахисна сироватка Manyo Galactomy Moisture Sun Serum SPF 50+ PA++++ насичує шкіру вологою, підтримує рівень гідратації, покращує текстуру, запобігає сухості та лущенню, а також надійно захищає від сонця завдяки фотостабільним хімічним фільтрам. Легка текстура швидко вбирається та не відчувається на шкірі. Засіб містить галактомісіс, низькомолекулярну гіалуронову кислоту, ніацинамід та екстракт центели.
Склад:
Water, Galactomyces Ferment Filtrate, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Alcohol, Ethylhexyl Triazone, Polysilicone-15, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Niacinamide, Phenethyl Benzoate, Polyglyceryl-3 Distearate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, 1,2-Hexanediol, Betula Alba Juice, Centella Asiatica Extract, Glucose, Xylitol, Xylitylglucoside, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Anhydroxylitol, Ceramide NP, Fructan, Myristic Acid, Arachidic Acid, Lauric Acid, Oleic Acid, Pentylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Tromethamine, Potassium Cetyl Phosphate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Palmitic Acid, Stearic Acid, Hydroxyacetophenone, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Polyether-1, t-Butyl Alcohol, Adenosine
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 105-99-7
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 93938-97-1
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 160715-21-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
Терефталілідендикамфорсульфонова кислота забезпечує захист широкого спектру, особливо для захисту від УФА. Він дуже фотостабільний і має чудову розчинність у воді. Це також покращує захист від ультрафіолету та покращує відчуття продукту шкірою. Він ідеально підходить для використання в сонцезахисних кремах і засобах для щоденного догляду за шкірою. Він також відомий як ecamsule або Mexoryl SX. Він був розроблений і запатентований L’Oréal, і доступний у сонцезахисних кремах брендів L’Oréal. Наразі він доступний у США в одному сонцезахисному к...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 488-43-7
# CAS Номер: 76823-03-5
# CAS Номер: 205328-43-6
# CAS Номер: 88122-99-0
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 68554-70-1
# CAS Номер: 75-65-0
PARSOL® SLX (INCI: Polysilicone-15) — це поглинач УФ-В на основі силікону.
Ця в’язка рідина від безбарвного до блідо-жовтого кольору легко поєднується з масляною фазою сонцезахисного крему. PARSOL® SLX — це перший полімерний фільтр УФ-В, що складається з хромофорів, прикріплених до силіконової основи, і є ефективним фотостабілізатором для PARSOL® 1789. У поєднанні з PARSOL® HS цей продукт може досягти дуже високого SPF (>30), що забезпечує денну ефективність. креми для догляду або сонцезахисні креми, які залишають сухий шовковистий...
Батьківщиною берези з родини березових є Східна Європа, Індія та Північна Америка. Сік Betula Alba - це сік берези. Він містить білки, 17 амінокислот, ферменти, а також мінерали, антиоксиданти та вітаміни (В і С). При зовнішньому застосуванні має протиревматичну, антисептичну та протизапальну дію. Має регенеруючу, кровоочисну та зміцнюючу дію на шкіру. Береза покращує кровообіг і може допомогти проти випадіння волосся та псоріазу. Це також запобігає болю в м’язах і тендиніту. Має детоксикаційну дію і може використовуватися в продуктах проти ...
Benzoic Acid, 2-Phenylethyl Ester. Фенетилбензоат — це бензоатний ефір, що утворюється в результаті формальної конденсації карбоксильної групи бензойної кислоти з гідроксильною групою 2-фенілетанолу. Він відіграє роль рослинного метаболіту та компонента летючої олії. Він функціонально пов'язаний з бензойною кислотою та 2-фенілетанолом.
Фенетилбензоат є природним продуктом, що міститься в Nicotiana bonariensis, Balantiopsis cancellata та інших організмах, про які є дані.








