Manyo Factory Cleansing Soda Foam Пінка для обличчя із содою
Назва:
Manyo Factory Cleansing Soda Foam
Бренди:
Manyo 🇰🇷Категорії:
Пінка для вмиванняАктивні компоненти:
Зелений чай
Гіалуронова кислота
Алое
Водорості
Олії
Глина
Корінь солодки
Опис:
Заспокійлива маска для обличчя з екстрактом зеленого чаю Manyo Herb Green Cica Pack оздоровлює подразнену шкіру, прибирає почервоніння, зменшує осередки запалення, знімає неприємні відчуття та свербіж. Глибоко зволожує, усуває зневоднення, покращує бар'єрні функції шкіри. Містить потрійний комплекс зеленого чаю, каолін та запатентований оздоровлюючий комплекс 8 рослинних екстрактів.
Склад:
Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Myristic Acid, Stearic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Butylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Glycol Distearate, Diatomaceous Earth, Kaolin, Zea Mays (Corn) Starch, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Sodium Bicarbonate, Beeswax, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Decyl Glucoside, Camellia Sinensis Leaf Powder, Morus Alba Root Extract, Chlorella Vulgaris Powder, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Phaseolus Radiatus Seed Powder, Anthemis Nobilis Flower Powder, Panax Ginseng Root Extract, Ethylhexylglycerin, Lactuca Scariola Sativa (Lettuce) Leaf Extract, Vigna Radiata Seed Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Water, Dioscorea Japonica Root Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Limonene, Linalool
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 1332-58-7
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
Олії
Зелений чай
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 84775-94-0
# CAS Номер: 90045-38-8
# CAS Номер: 52988-19-1
Олії
Алерген
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
# CAS Номер: 8012-89-3
# CAS Номер: 223749-83-5
Хлорелла (Chlorella vulgaris) - рід одноклітинних зелених водоростей. Chlorella vulgaris дуже поширена, зустрічається масами у воді канав та ставків. Містить полісахариди, амінокислоти, вітаміни А, В, ліпіди, мінеральні солі, йод, протеїни. Вживається в їжу. Екстракти Х. мають зволожуючу, вітамінізуючу, зволожуючу дію на шкіру. Популярний сухий екстракт Х. Використовуються в різних видах засобів догляду за шкірою як кондиціонуючий агент.
Екстракт Chlorella vulgaris - це інгредієнт, отриманий з водоростей, який має заспокійливі та зволо...
Екстракт Ма видобувається з діоскореї японської, виду ямсу, який використовується в їжу. Корінь має дуже приємний м’який смак із борошнистою текстурою, і його зазвичай їдять як замінник картоплі. З лікувальною метою коріння призначають при діареї, ентеритах і енурезі. Їх також сушать і нарізають стружкою і використовують як тонік. Повідомляється, що активні сполуки в D. japonica виявляють різні біологічні ефекти, включаючи протиревматичну дію та антиоксидантну дію.
Згідно з результатами експерименту in vitro, екстракт Ma, що містить ек...
Хоча квасоля мунг найбільш відома тим, що використовується в тістечках і стравах з локшини, вона має багато інших застосувань. Мало того, що вони є значною частиною китайської дієти, їх також хвалять за те, що вони допомагають заспокоїти вугрі та інші шкірні захворювання. Це досягається не вживанням бобових, а додаванням їх у маску для обличчя, оскільки вони багаті антиоксидантами та фітонутрієнтами. Боби мунг багаті вітаміном С, який є потужним антиоксидантом. Вітамін С ефективно бореться з вільними радикалами, тим самим допомагаючи запобіг...
# CAS Номер: 84776-66-9
Дикий салат використовують при кашлюку, астмі, проблемах із сечовивідними шляхами, кашлі, проблемах зі сном (безсонні), неспокої, збудливості у дітей, болісних менструаціях, надмірному статевому потягу у жінок (німфоманія), м’язових або суглобових болях, поганому кровообігу, набряках. статевих органів у чоловіків (пріапізм), а також як замінник опію в препаратах від кашлю.
Олія насіння використовується для «зміцнення артерій» (атеросклероз) і як замінник олії зародків пшениці.
Деякі люди наносять латекс дикого салату безпосереднь...








