Dr.Ceuracle Pro Balance Creamy Cleansing Foam Кремова піна для очищення з пробіотиками
Назва:
Dr.Ceuracle Pro Balance Creamy Cleansing Foam
Бренди:
Dr. Ceuracle 🇰🇷Категорії:
Пінка для вмиванняАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Олії
Корінь солодки
Зелений чай
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Опис:
Крем-пінка, що очищає, з пробіотиками для чутливої шкіри Dr.Ceuracle Pro Balance Creamy Cleasing Foam м'яко усуває забруднення, глибоко очищає пори, усуває надлишки шкірного себуму. Засіб не ушкоджує ліпідний шар шкіри, а навпаки, підтримує оптимальний баланс. Завдяки великому вмісту пробіотиків у складі засіб нормалізує мікрофлору поверхні шкіри та знижує чутливість та реактивність. У складі засобу також гіалуронова кислота, цитрусові екстракти та бджолиний віск.
Склад:
Water, Myristic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glyceryl Glucoside, Lauryl Betaine, Polyglyceryl-2 Stearate, BeesWax, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Butylene Glycol, Glucose, Disodium EDTA, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Lactobacillus Ferment, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
Олії
Зелений чай
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8012-89-3
ОБЛІПИХА КРУШИНОВИДНА (Hippophaё rhamnoides) - гіллястий колючий чагарник сімейства лохових. Листя і гілки містять дубильні речовини, настій яких служить гарним в'язким засобом. Плоди та насіння містять вітамін С, каротин, вітаміни групи В, а також цукру та жирне масло. З м'якоті та кісточок плодів обліпихи отримують жирну олію та фітоконцентрати з високим вмістом каротиноїдів. Використовується в поживних кремах, шампунях, бальзамах-кондиціонерах для сухого волосся.
Екстракт плодів Hippophae Rhamnoides (обліпихи) Знахідка для боротьби ...





