L'Oreal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Foundation Стійкий тональний крем для обличчя
Назва:
L'Oreal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Foundation
Бренди:
L'Oreal Paris 🇫🇷Категорії:
BB-кремАктивні компоненти:
Силікони
Вітамін Е
Вітамін С
Глина
УФ-фільтри
Формула:
Опис:
Зустрічайте тональний крем L’Oréal Paris Infallible 32H Fresh wear із вітаміном С. Стійкий до переносу та водонепроникний тональний крем із повним покриттям, тож ви отримаєте більше від макіяжу.
Наша тональна основа Infallible 32H Freshwear у кольорі 20 Ivory з вітаміном С і SPF25. Стійка до переносу та водостійка основа з повним покриттям, щоб ви могли отримати більше від макіяжу. Інноваційна киснева технологія створює відчуття легкості, а надрозтяжна формула забезпечує повне покриття, тож невелика кількість має велике значення.
Склад:
AQUA / WATER, DIMETHICONE, ISODODECANE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, PEG-10 DIMETHICONE, PERLITE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON-12, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, DIISOPROPYL SEBACATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, MAGNESIUM SULFATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROGEN DIMETHICONE, CELLULOSE, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, SILICA SILYLATE, PARFUM / FRAGRANCE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOCOPHEROL, SILICA, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, BHT, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE, MICA.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 27178-27-8
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 107-88-0
🔬 Діоксид титану (TiO2) у косметиці: безпека, наночастинки та покриття
Діоксид титану (TiO2) є одним із найефективніших мінеральних УФ-фільтрів для профілактики сонячних опіків і раку шкіри. Сьогодні в сонцезахисних кремах, тональних основах та бальзамах для губ він часто використовується у формі наночастинок (нано-TiO2), що дозволяє уникнути щільного білого нальоту на шкірі.
🛡️ Безпека при нанесенні на шкіру
Через мікроскопічний розмір наночастинок існували побоювання, що вони можуть проникати в кр...
# CAS Номер: 7785-70-8
# CAS Номер: 25852-47-5
Біс-ПЕГ/ППГ-14/14 Диметикон є диметиконом (q.v.), кінцево блокованим із середнім вмістом 14 молей етиленоксиду та в середньому 14 моль пропіленоксиду.
SeraSol SC 89 є сополімером полідиметилсилоксану та поліоксиалкайленових ефірів. Легкий і шовковистий емульгатор на основі силікону, який можна використовувати для створення широкого спектру масляно-водних кремів і лосьйонів з м’яким втиранням. Цей силікон дуже універсальний і пропонує гнучкість формулювання, а також широкий спектр сенсорних переваг.
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
COSMOL™ 168EV є замінником ланоліну. Особливо рекомендується для губних помад, кремів і лосьйонів для шкіри.
Дипентаеритритил тетрагідроксистеарат/тетраізостеарат є тетраефіром 12-гідроксистеаринової та ізостеаринової кислот з димером пентаеритриту.
# CAS Номер: 129499-78-1
Аскорбілглюкозид (Ascorbyl Glucoside (AA-2G)) є похідним L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою. Глюкозу отримують із природного джерела крохмалю, такого як рис, тоді як частина вітаміну С є синтетичною. При правильному складі та всмоктуванні в шкіру він розщеплюється на аскорбінову кислоту, також відому як чистий вітамін С. Післ...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 7787-59-9
ВІСМУТА ОКСИД-ХЛОРИД - кристалічна біла речовина, мінерал, білий барвник Не розчиняється у воді, розчиняється у кислотах. Синтетичний перламутровий пігмент із високою покриваністю. Поверхневі та оптичні властивості мікрокристалічних частинок О.В. забезпечують не тільки яскравий перламутровий ефект, але й тонкість текстури, хорошу покриваність, субстантивність зі шкірою, сонцезахисну та легку антисептичну дію. Випускається у різних формах: порошкоподібної, пастоподібної, у вигляді в'язкої рідини. Мікрокристали О.В. застосовуються для нанесенн...
# CAS Номер: 12001-26-2






