Lapush Tonic For Dry And Sensitive Skin Тонік для сухої та чутливої шкіри "Інтенсивне зволоження"
Назва:
Lapush Tonic For Dry And Sensitive Skin
Бренди:
Lapush 🇰🇷Категорії:
Тонік для обличчяАктивні компоненти:
Водорості
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Опис:
Прекрасним доповненням до щоденного догляду за сухою та чутливою шкірою стане тонік «Інтенсивне зволоження» від Lapush. Поєднання натуральних компонентів у складі забезпечують ефективне зволоження протягом дня, підтримують гідроліпідний баланс шкіри, відновлюють захисний шар. Також у тоніку містяться складові, які допоможуть зробити шкіру гладкою та м'якою, уникнути подразнень та лущення.
Особливості Тоніка для сухої та чутливої шкіри від Lapush:
гідролізовані протеїни рису містять у своєму складі багато корисних амінокислот, особливо аргініну, за рахунок чого роблять шкіру пружною та розгладжують мікрозморшки;
гідролізовані протеїни пшениці ефективно відновлюють захисний бар'єр шкіри;
гіалуронова кислота ефективно зволожує шкіру, робить її еластичнішою;
пантенол заспокоює різноманітні подразнення, загоює мікротріщини.
Склад:
Aqua, Glycerin, Lecithin, Xanthan Gum, Glycine Soja Seed Extract, Algae Extract, Diatomaceous Earth, Inulin, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Whey Protein, Pentylene Glycol, Sorbitol, Glycine, Sodium Hyaluronate, Olive Oil PEG-8 Esters, Allantoin, Panthenol, Polysorbate-80, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Phenyl Propanol, Sodium Cocoyl Glutamate, Fragrance.
Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 92797-39-2
МОЛОЧНИХ ПРОТЕЇНІВ ЕКСТРАКТ - гідролізат протеїнів молока, одержуваних кислотним, лужним або ферментним гідролізом. Містять велику кількість полярних амінокислот, пептидів, сахариди і здатні надавати ефективну зволожуючу дію на шкіру. Утворюють фізіологічну вологоутримуючу плівку на поверхні шкіри і частково депонуються у верхніх шарах епідермісу. У косметиці застосовується як водного розчину. Особливо рекомендується для зволожуючих кремів та емульсій, засобів для шкіри після ванн. У шампунях та інших засобах для волосся може бути використан...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 68187-84-8
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 9005-80-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Естери ПЕГ-8 оливкової олії - це складна суміш, утворена в результаті переетерифікації олії Olea Europaea (оливкової) і ПЕГ-8.





