J'sDerma Porefine Anti Pore Serum Сироватка для звуження пор
Назва:
J'sDerma Porefine Anti Pore Serum
Бренди:
J'sDerma 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Водорості
Пантенол (Вітамін В5)
Опис:
Активна сироватка для звуження пір JsDERMA Porefine Pore-Stem 2% Anti Pore Serum нормалізує жирність шкіри, м'яко відлущує та розчиняє комедони. Сироватка ефективно звужує розширені пори та зменшує вираженість чорних крапок. Інтенсивно зволожує, освіжає та матує.
Склад:
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Echinacea Purpurea Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Beta-Glucan, 1,2-Hexanediol, lens esculenta (lentil) fruit extract, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Allantoin, Xanthan Gum, Panthenol, Disodium EDTA, Ci 19140, Ci 42090
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1934-21-0
# CAS Номер: 3844-45-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 223751-77-7
Екстракт Porphyridium cruentum отримують з червоних водоростей під назвою Porphyridium cruentum. Це червоно-бура водорість, яка здебільшого процвітає в багатому сіллю та жаркому середовищі. Він багатий пігментами, ліпідами, вітамінами, полісахаридами. Згідно з останніми дослідженнями, екстракт містить високий вміст натурального барвника фікоеритрину, сульфатованих полісахаридів (також званих SP), EPA та арахідонової кислоти, токоферолу та високий рівень каротиноїдів.
Екстракт Porphyridium cruentum в даний час активно досліджується для ...
Ехінацея, також відома як шишка пурпурова, є однією з найпопулярніших трав у всьому світі. Рослини ехінацеї містять вражаючий спектр активних сполук, таких як кавова кислота, алкаміди, фенолокислоти, розмаринова кислота, поліацетилени та багато інших. Ехінацея діє таким чином, що вона активує хімічні речовини в організмі, які зменшують запалення, що може зменшити симптоми застуди та грипу.
Має активність порівнянної з бісабололом (in vitro). Стимулює експресію білка сиртуїну 1 (in vitro), який згідно з науковими дослідженнями активізує...



