porphyridium cruentum extract

Назва інгредієнта:
porphyridium cruentum extract
Рівень безпеки:
Безпечно
CAS Номер:
#223751-77-7
Основні функції:
Рівень EWG:
01
Активні компоненти:
ВодоростіОпис
Екстракт Porphyridium cruentum отримують з червоних водоростей під назвою Porphyridium cruentum. Це червоно-бура водорість, яка здебільшого процвітає в багатому сіллю та жаркому середовищі. Він багатий пігментами, ліпідами, вітамінами, полісахаридами. Згідно з останніми дослідженнями, екстракт містить високий вміст натурального барвника фікоеритрину, сульфатованих полісахаридів (також званих SP), EPA та арахідонової кислоти, токоферолу та високий рівень каротиноїдів.
Екстракт Porphyridium cruentum в даний час активно досліджується для виявлення харчової / лікувальної / косметичної цінності. Він використовується як універсальний і високоефективний антиоксидант і засіб для кондиціонування шкіри в косметичних продуктах. Коли наше тіло піддається впливу факторів навколишнього середовища, таких як радіація, забруднення та інші токсичні хімікати, воно виробляє вільні радикали. У випадку шкіри ці вільні радикали розщеплюють колаген, перешкоджаючи процесу відновлення шкіри. Це також може призвести до запалення, передчасного старіння клітин шкіри через неправильний механізм процесу загоєння клітин шкіри. Екстракт як антиоксидант поглинає ці вільні радикали, або, іншими словами, обмінюється на ці білки шкіри і, таким чином, усуває ознаки передчасного старіння. Він поступово робить шкіру здоровішою, яскравішою та зменшує видимі ознаки старіння. Оскільки він має високий вміст полісахаридів, він може мати чудову якість утримання води. Цю воду можна використовувати для усунення надмірної сухості шкіри. Він використовується у рецептурах кремів, лосьйонів, гелів, сонцезахисних засобів та інших засобів по догляду за шкірою.
Останні продукти з цим інгредіентом
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Зелений чай
Пантенол (Вітамін В5)
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін С
Корінь солодки
Водорості
Олії
Вітамін Е
Бакучіол
Сквалан
Пептиди
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Колаген
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Водорості
Кофеїн
Силікони
Вітамін Е
Мікроголки (спікули)
Кераміди
УФ-фільтри
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Зелений чай
Гіалуронова кислота
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Водорості
Ніацинамід (вітамін В3)
Корінь солодки
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Корінь солодки
Водорості
Силікони
Зелений чай
Колаген
Кераміди
Пептиди
Ніацинамід (вітамін В3)
Гриби
Олії
УФ-фільтри
Сквалан
Алое
Вітамін С
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Водорості
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Водорості
Корінь солодки
Силікони
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Колаген
Ніацинамід (вітамін В3)
Кераміди
Гриби
Олії
УФ-фільтри
Алое
Вітамін С
Пептиди
Кераміди
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Поліфеноли
Кофеїн
Зелений чай
Водорості
Корінь солодки
Олії
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Пантенол (Вітамін В5)
Силікони
Водорості
УФ-фільтри
Корінь солодки
Олії
Гіалуронова кислота
Пептиди
Гіалуронова кислота
Водорості
Пантенол (Вітамін В5)
Ніацинамід (вітамін В3)
Колаген
Силікони
Корінь солодки
Водорості
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Пептиди









