Enough 8 Peptide Full Cover Perfect Foundation SPF50+ PA+++ Тональний крем з пептидами
Назва:
Enough 8 Peptide Full Cover Perfect Foundation SPF50+ PA+++
Бренди:
Enough 🇰🇷Категорії:
Тональний кремАктивні компоненти:
Силікони
УФ-фільтри
Колаген
Центелла азіатськa
Гіалуронова кислота
Пептиди
Опис:
Антивіковий тональний крем з 8 пептидами Enough8 Peptide Full Cover Perfect Foundation SPF50+ PA+++ створює на шкірі гладке покриття, яке маскує почервоніння та нерівності тону, не западає у пори та зморшки, дарує природний сатиновий фініш. Тональна основа не пересушує і не підкреслює лущення за рахунок зволожуючих активів у складі. Містить комплекс 8 пептидів, колаген, гіалуронову кислоту, екстракт центелли та бета-глюкан. Забезпечує додатковий захист від сонця.
Склад:
Water, cyclopentasiloxane, titanium dioxide, cyclohexasiloxane, ethylhexyl methoxycinnamate, caprylic/capric triglyceride, glycerin, zinc oxide, cyclomethicone, dimethicone, butylene glycol, arbutin, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, sorbitan sesquioleate, 4-methylbenzylidene camphor, ozokerite, sodium chloride, peg-10 dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, sodium hyaluronate, magnesium aluminum silicate, ci 77492, phenoxyethanol, methicone, beta-glucan, triethoxycaprylylsilane, ci 77491, ci 77499, hydrolyzed collagen, fragrance, adenosine, centella asiatica extract, sh-decapeptide-7, sh-octapeptide-4, sh-oligopeptide-9, sh-pentapeptide-19, octapeptide-7, sh-decapeptide-9, caffeoyl tripeptide-1, sh-oligopeptide-4
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Enzacamene УФ-фільтр не схвалений як активний інгредієнт сонцезахисного крему в США, але вказаний як неактивний інгредієнт у деяких продуктах. Європейські дослідники висловлюють занепокоєння щодо токсичності щитовидної залози, гормональних збоїв і рекомендують не використовувати цю хімікат у сонцезахисних кремах. Ензакамен — це органічна похідна камфори, яка використовується в косметичній промисловості завдяки своїй здатності захищати шкіру від ультрафіолетового випромінювання, зокрема УФ-випромінювання. Таким чином, він використовується в с...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 540-97-6
ЦИКЛОГЕКСАСИЛОКСАН - силікон, емолент, надає шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Має хорошу розтіканість, не залишає маслянистого відчуття, має низький поверхневий натяг, сумісний з широким спектром інгредієнтів.
Циклогексасилоксан насправді є сумішшю циклопентасилоксану (1-5%) і циклогексасилоксану (95-99%). Це прозора рідина з низькою в'язкістю і високою плинністю. Він швидко випаровується через дуже низький поверхневий натяг.
В основному він служить трьом цілям: по-перше, він діє як розчинник і допомагає отримати однорід...
# CAS Номер: 69430-24-6
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 92113-31-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8007-43-0
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 2943-75-1
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 181828-06-8
Цетил ПоліЕтиленГліколь, ПоліПропілен Гліколю – 10, ПоліПропілен Гліколю та Диметикону – компонент на основі силікону.
Має кілька функцій: емульгатор, кондиціонер, пом'якшувальний та зволожуючий засіб. Як і багато компонентів на основі силікону має високу плинність і добре розподіляється по поверхні. Але головна перевага інгредієнта - це його здатність збільшувати термін роботи активних компонентів продукту (особливо корисно, коли продукт має у складі багато екстрактів). В основному його можна знайти в кремах, які борються з віковими ...
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 7785-70-8
sh-Decapeptide-7 — одноланцюговий рекомбінантний пептид людини, вироблений синтетичним шляхом, щоб бути ідентичним білку енкефаліну. Містить 10 амінокислот, серед яких гліцин, лейцин, лізин, фенілаланін, серин, треонін і тирозин.
Високотехнологічний південнокорейський пептид, виготовлений синтетично, щоб бути ідентичним до білка під назвою Met-Enkephalin. Це нейропептид із 10 амінокислот, який допомагає організму регулювати реакцію на шкідливі фактори (наприклад, спеку, холод, різання чи подразнення).
Загалом вважається, що нейро...
SH-октапептид-4 – це рекомбінантний людський пептид, синтетично отриманий, ідентичний білку енкефаліну. Він містить 8 амінокислот, включаючи гліцин, гістидин, лейцин, лізин, фенілаланін та тирозин.
Високотехнологічний південнокорейський пептид, синтетично отриманий, ідентичний білку лей-енкефаліну. Це нейропептид з 8 амінокислот, який допомагає організму регулювати реакцію на шкідливі фактори (такі як тепло, холод, порізи або подразнення).
Загалом, вважається, що нейропептиди важливі для загоєння ран, і виробник стверджує, що SH-...





