Vichy Dercos Anti-Dandruff Treatment Shampoo Шампунь від лупи для сухого волосся
Назва:
Vichy Dercos Anti-Dandruff Treatment Shampoo
Бренди:
Vichy 🇫🇷Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Силікони
Вітамін Е
Концентрація активів:
selenium sulfide: 1%salicylic acid: 1%
Опис:
Шампунь Dercos проти лупи для нормального та жирного волосся є високоефективним рішенням проти лупи, яке усуває до 100% видимих лусочок після першого миття та забезпечує захист від лупи до 6 тижнів.
Цей шампунь складається з 1% дисульфіду селену та 1% саліцилової кислоти, що робить його ідеальним для схильної до лупи шкіри голови, яка лущиться. Шкіра голови відчуває себе очищеною та чистою.
Ця поживна формула піниться в піну, яка ніжно відлущує шкіру голови під час масажу, не пересушуючи волосся. Цей шампунь із кремовою текстурою та приємним ароматом забезпечує глибоке живлення та м’якість волосся, тож вам не доведеться йти на компроміс із якістю волосся, борючись із лупою.
Підходить для шкіри голови, схильної до лупи, жирної шкіри голови, шкіри голови, що лущиться, або для відновлення волосся після накопичення продукту. Також доступний для сухого волосся та для чутливої шкіри голови.
Склад:
AQUA / WATER ● SODIUM LAURETH SULFATE ● GLYCOL DISTEARATE ● COCO-BETAINE ● GLYCERIN ● DIMETHICONE ● CARBOMER ● CI 19140 / YELLOW 5 ● CITRIC ACID ● MENTHOL ● 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL ● PPG-5-CETETH-20 ● SALICYLIC ACID ● SELENIUM SULFIDE ● SODIUM BENZOATE ● SODIUM CHLORIDE ● SODIUM HYDROXIDE ● TOCOPHERYL ACETATE ● PARFUM / FRAGRANCE ●
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
СУЛЬФІД СЕЛЕНУ - сіль сірководневої кислоти, порошкоподібна речовина. Не розчиняється у воді. Використовується в шампунях та лосьйонах для волосся як компонент проти лупи. Дуже ефективний проти грибків. В окремих випадках може викликати подразнення шкіри та слизової оболонки очей. Дозволений в Регламенті ЄС 1223\2009 в концентрації до 1 % як добавка проти лупи з попереджувальним ярликом. Сульфід селену, протиінфекційний засіб, знімає свербіж і лущення шкіри голови та видаляє сухі лускаті частинки, які зазвичай називають лупою або себореєю. В...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...





