Color Wow Coconut Cocktail Coconut-Infused Leave-in Treatment Незмивна сироватка для волосся
Назва:
Color Wow Coconut Cocktail Coconut-Infused Leave-in Treatment
Бренди:
Color WOW 🇺🇸Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
Олії
Силікони
Алерген
Опис:
Миттєво перетворює зневоднене, солом'яно-подібне волосся на рідке, шовковисте та еластичне. Фарбування порушує природний ліпідний шар, який оточує кожне пасмо.
Ця потужна незмивна добавка зв'язує заміну змащувальної мембрани (жирні кислоти, пом'якшувальні речовини, кокосова олія) з поверхнею волосся, імітуючи цей втрачений ліпідний шар. Можна використовувати з коктейлем з капусти. Активується теплом.
Значно покращує вигляд волосся вже після одного висушування феном.
Миттєве здорове зволоження відновлює шовковисту еластичність сухого, зневодненого, солом'яно-подібного волосся.
Захист від тепла.
Склад:
Aqua/Water, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Polyquaternium-37, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Silicone Quaternium-18, Caprylyl Glycol, Ceteareth-20, PPG-26-Buteth-26, Trideceth-12, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-6, PPG-1 Trideceth-6, Hydrolyzed Keratin, Fragrance (Parfum), Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Butylene Glycol, Quaternium-33, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Coumarin.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 68439-49-6
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8001-31-8
# CAS Номер: 72102-40-0
C10-40 Ізоалкіламідопропілетилдимоній Етосульфат є четвертинною амонієвою сіллю.
Антистатичний і катіонний засіб для кондиціонування волосся. Він використовується в різноманітних продуктах для волосся, таких як спрей для волосся, шампунь/кондиціонер, сироватка проти кучерявого волосся та фарба для волосся.
Кератин відноситься до сімейства волокнистих білків і є ключовим структурним матеріалом, що утворює зовнішній шар людського бар’єру (шкіра, нігті та волосся). Він також має реструктуризаційну дію на капілярне волокно.


