c10-40 isoalkylamidopropylethyldimonium ethosulfate

Назва інгредієнта:

c10-40 isoalkylamidopropylethyldimonium ethosulfate

Рівень безпеки:

Допустимо

CAS Номер:

#72102-40-0

Основні функції:

Рівень EWG:

03

Опис

Опис

C10-40 Ізоалкіламідопропілетилдимоній Етосульфат є четвертинною амонієвою сіллю.

Антистатичний і катіонний засіб для кондиціонування волосся. Він використовується в різноманітних продуктах для волосся, таких як спрей для волосся, шампунь/кондиціонер, сироватка проти кучерявого волосся та фарба для волосся.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

Color Wow Coconut Cocktail Coconut-Infused Leave-in Treatment
Color Wow Coconut Cocktail Coconut-Infused Leave-in Treatment
Color WOW 🇺🇸Сироватка для волосся

Олії

Силікони

Алерген

Living Proof Perfect Hair Day 5in1 Styling Treatment
Living Proof Perfect Hair Day 5in1 Styling Treatment
Living Proof 🇺🇸Маска для волосся

Алерген

УФ-фільтри

Curly Shyll Nutrition Support Treatment
Curly Shyll Nutrition Support Treatment
Curly Shyll 🇰🇷Маска для волосся

Олії

Алое

Силікони

Кераміди

Омега жирні кислоти

УФ-фільтри

Колаген

Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.