Celimax Pore+Dark Spot Brightening Pad Освітлювальні педи для обличчя
Назва:
Celimax Pore+Dark Spot Brightening Pad
Бренди:
Celimax 🇰🇷Категорії:
Очищувальні падиАктивні компоненти:
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Корінь солодки
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
pH lvl:
4.3-6.3
Опис:
Тонер-педи для вирівнювання тону та рельєфу шкіри Celimax Pore+Dark Spot Brightening Pad розгладжують текстуру, м'яко відлущують, зменшують виразність постакне та пігментних плям, дарують здорове сяйво. Педи борються з тьмяністю, освітлюють сальні нитки, перешкоджають появі пігментації та сприяють звуженню розширених пір, пом'якшують огрубілі ділянки. Містять ніацинамід, транексамову кислоту, арбутин, освітлювальний рослинний комплекс Melazero®V2, екстракти папайї, яблука, сливи та винограду, а також 8 видів гіалуронової кислоти. Рівень рН 4.3-6.3.
Склад:
Aqua, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Isopentyldiol, Niacinamide, Propanediol, Glycerin, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Tranexamic Acid, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Citric Acid, Prunus Mume Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, 1,2-hexanediol, Sodium Phytate, Eriobotrya Japonica Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Mentha Viridis (Spearmint) Extract, Arbutin, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Tocopherol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 91770-19-3
Еріоботрія японська (Eriobotrya japonica) — субтропічне вічнозелене фруктове дерево, що відноситься до сімейства розоцвітих. Його сушене листя широко використовується в традиційній китайській фітотерапії для лікування кашлю, спричиненого запаленням легенів, задишки внаслідок астми та кашлю, нудоти, спричиненої розладами шлунка, неспокою та спраги.
Квіти і листя мушмули містять фенольні сполуки і тритерпени; Плоди містять органічні кислоти, цукру, каротиноїди, фенолкарбонові кислоти, флавоноїди, вітаміни. Ядро багате мінералами, дубильн...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
Hyaluronic acid має дві salt форми: sodium hyaluronate і potassium hyaluronate. Гіалуронати натрію і калію -солі гіалуронової кислоти, що володіють подібними з кислотою властивостями, тобто. здатність нормалізувати водний баланс клітин шкіри. Добре переносяться шкірою. Використовуються в косметичних виробах як гелеутворюючі компоненти, але в першу чергу служать для поповнення в тканинах тканин дефіциту гіалуронової кислоти, біологічний синтез якої порушується в міру старіння організму, а також під впливом інших факторів. Нетоксичні.
Гі...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 14306-25-3
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 85251-63-4
ЯБЛУНЯ (Malus) - рід деревних та чагарникових рослин сімейства розоцвітих, що налічує безліч видів та сортів. Свіжі плоди і листя Я. містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії.
Екстракт яблука з м'якоті, шкірки, насіння, пектин, віск використовуються в косметичних виробах як поживний, зволожуючий, вітамінізуючий, пом'якшувальний, в'яж...
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...
# CAS Номер: 1197-18-8
Транексамова кислота (TXA) — це синтетична молекула зі структурою, подібною до лізину, природної амінокислоти. Лізин відіграє значну роль у сприянні росту колагену, який надає шкірі міцність і еластичність. Транексамова кислота є захоплюючим місцевим інгредієнтом для зменшення вигляду кількох типів зміни кольору шкіри. Дослідження показали, що ефективність цього інгредієнта конкурує з гідрохіноном золотого стандарту і навіть підходить для людей з мелазмою. Транексамова кислота також допомагає шкірі зберегти свій молодий вигляд іншими способа...
У дослідженні від 2017р вчені вивчили антиоксидантні та відбілюючі властивості екстракту сливи муміє. Вчені дійшли висновку, що екстракти плодів P. mum e надають відбілюючу дію на шкіру, інгібуючи вироблення меланіну за допомогою регуляції експресії білка, пов'язаного з меланогенезом.
Prunus mume традиційно використовувався як лікувальний продукт у Кореї, Японії та Китаї. Зокрема, повідомляється, що цей фрукт має корисну біологічну дію на гастрит і виразку шлунка. Однак його дія щодо відбілювання шкіри залишається неясною.
Він пр...
# CAS Номер: 8008-79-5 / 84696-51-5







