Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base Крем-основа для обличчя
Назва:
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base
Бренди:
Bobbi Brown 🇺🇸Категорії:
База під макіяжАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Сквалан
Силікони
Вітамін С
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Опис:
Догляд за шкірою для макіяжу. Популярний збагачений полівітамінами зволожуючий праймер для обличчя миттєво живить, розгладжує та готує шкіру здоровим зволоженням для покращення вигляду основи. Це повна підготовка макіяжу за один крок, яка поєднує ефективність праймера з подушечкою зволожуючого крему для обличчя.
Суміш вітамінів B, C і E допомагає відновити та кондиціонувати шкіру необхідним живленням.
Зволожуючий комплекс із гіалуронової кислоти, сквалану та масла ши допомагає миттєво зволожити, підтягнути та підготувати шкіру до свіжого, здорового сяйва.
Насичена, але легка текстура, яка швидко вбирається, пом’якшує шкіру та схоплює основу для гладкого та бездоганного нанесення макіяжу.
Грейпфрут і герань залишають на шкірі легкий, підбадьорливий аромат.
Склад:
Water\Aqua\Eau, Cyclopentasiloxane, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Butylene Glycol, Ppg-2 Myristyl Ether Propionate, Cetyl Alcohol, Peg-40 Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Squalane, Glyceryl Stearate, Sorbitan Stearate, Epilobium Angustifolium Extract, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Beta-Carotene, Sodium Hyaluronate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Methyl Glucose Sesquistearate, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Dimethicone Crosspolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Tetrasodium Edta, Sodium Hydroxide, Panthenol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Chlorphenesin, Phenoxyethanol
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
Каротин - або бета-каротин - темно-рубінові кристали, добре розчиняються в хлороформі, сірковуглецю, бензолі, гірше - в ефірі, жирах, оліях. При дії кисню або нагріванні у присутності повітря поступово окислюється та знебарвлюється.
Основний каротиноїд зелених рослин та бурих морських водоростей.
В організмі людини і тварин відбувається окислювальне розщеплення молекули b-каротину на дві симетричні половини, у результаті утворюються 2 молекули ретинолу (вітаміну А). Показано, що b-каротин покращує роботу імунної системи, здатни...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 114040-31-2
АСКОРБІЛ ФОСФАТ МАГНІЯ - магнієва сіль аскорбінової кислоти, одна з трьох часто використовуваних форм вітаміну С. Найбільш стабільний при стандартних умовах та нейтральному рН. Антиоксидант, стимулятор синтезу колагену, блокує УФ-індуковане перекисне окиснення ліпідів. Встановлено, що А.Ф.М. стимулює синтез колагену, регулює продукцію колагену І типу. А.Ф.М. набагато легше L-аскорбінової кислоти транспортується в дерму, де метаболічними шляхами перетворюється на саму L-аскорбінову кислоту. Відмінність у проникності, швидше за все, пов'язана ...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
PPG 2 Myristyl Ether Propionate – це інгредієнт, отриманий шляхом поєднання гліколів із жирними спиртами. Він найчастіше використовується як засіб для кондиціонування шкіри або пом’якшувальний засіб, а також розглядається як загусник у деяких продуктах для догляду за шкірою та косметичних формулах.
За словами постачальника хімічних речовин The Personal Formulator, PPG 2 Myristyl Ether Propionate «утворює цілісні рівномірні плівки, які не мають властивостей важких масел, таких як мінеральні мастила, завдяки чому забезпечують більш приєм...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 1338-41-6
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 64-02-8
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90045-43-5 / 8016-20-4
ОЛІЯ ГРЕЙПФРУТОВА - ефірна олія зі шкірки плоду грейпфрута (Citrus grandis). Зеленувато-жовта рідина із свіжим цитрусовим запахом. До складу Г.М. входять: а-пінен, мирцен, сабінен, лимонен, гераніол, ліналоол, цитронеллаль, де-цил-і нерилацетати, терпінен-4-ол. Використовується з деякими обмеженнями у композиціях для парфумерних та косметичних виробів. Нетоксичний, відсутній фототоксичний ефект. Використовується у складі косметичних засобів як тонізуюча добавка, а також у складі антицелюлітних засобів. Г.М. має дезінфікуючу, антисептичну, ба...
Біс-дигліцерил поліациладипат-2 – це синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження. Має плавне нанесення та дотик, створює щільну плівку для захисту та зволоження шкіри. Біс-Дігліцерил Поліациладипат-2 отримують шляхом нагрівання дигліцерину, адипінової кислоти, ізостеаринової кислоти, 12-гідроксистеаринової кислоти, стеаринової кислоти, каприлової ...
# CAS Номер: 90082-51-2 / 8000-46-2
# CAS Номер: 90411-66-8
C12-15 Alkyl Ethylhexanoate використовується як пом’якшувальний засіб (пом’якшує шкіру, утримує вологу), покращує текстуру та диспергує засіб у косметиці. Крім того, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate є складним ефіром, який розчиняється в олії та олійноподібних інгредієнтах і надає продуктам легкий кондиціонуючий, шовковистий, нежирний відтінок.












