Patricia Ledo Trend Silky Cream Зволожуюча база під макіяж
Назва:
Patricia Ledo Trend Silky Cream
Бренди:
Patricia Ledo 🇺🇦Категорії:
База під макіяжАктивні компоненти:
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Вітамін Е
Алерген
Опис:
Зволожуюча база під макіяж Patricia Ledo Trend Silky Cream — це крем, що перетворює шкіру на гладку, м’яку й зволожену перед нанесенням декоративної косметики. Він рівномірно вирівнює текстуру шкіри, допомагає тону триматися довше та запобігає підсушенню протягом дня. Легка — «шовкова» — текстура не створює липкості, швидко вбирається й створює комфортний базовий шар під тональний крем або пудру.
Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethicone, Isododecane, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Boron Nitride, Polymethyl Methacrylate, Cyclopentasiloxane, Sodium Chloride, Quaternium-18 Bentonite, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), Sorbitan Oleate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Fragrance (Parfum), Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 10043-11-5
Нітрид бору — це графітоподібний кристалічний матеріал, який має властивості розсіювання світла та покращення текстури. Це справді багатофункціональний засіб, оскільки він може приховати недоліки, надати виробам виняткового кремового відчуття та виступати матуючим агентом. У косметиці в порошкових продуктах для макіяжу (наприклад, рум’яна, хайлайтери) він покращує відчуття шкіри та покращує відтінок. У губних помадах це надає кремового відчуття та кращого кольору на губах.
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 78491-02-8
ДИАЗОЛИДИНИЛМОЧЕВИНА N-(Гідроксиметил)-N-(дигідроксиме-тил-1,Здіоксо-2,5-імід-азолинідил-4)-N'-(гідроксиметил) сечовина, білий порошок, добре розчинний у воді, пропіленгліколі, нерозчинний в олії .
Активна проти грам-негативних та грам-позитивних бактерій, менш активна проти цвілі. Консервант широкого спектра дії. Синергічний з низкою інших консервантів.
Часто застосовується у поєднанні з парабенами у зв'язку із синергетичним ефектом. Оптимальний діапазон рН від 3 до 9.
Сумісна з різними видами сировини, у тому числі з П...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 27178-27-8
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 68953-58-2 / 1340-69-8
Бентоніт кватернію-18 є продуктом реакції бентоніту та кватернію-18.
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 181828-06-8
Цетил ПоліЕтиленГліколь, ПоліПропілен Гліколю – 10, ПоліПропілен Гліколю та Диметикону – компонент на основі силікону.
Має кілька функцій: емульгатор, кондиціонер, пом'якшувальний та зволожуючий засіб. Як і багато компонентів на основі силікону має високу плинність і добре розподіляється по поверхні. Але головна перевага інгредієнта - це його здатність збільшувати термін роботи активних компонентів продукту (особливо корисно, коли продукт має у складі багато екстрактів). В основному його можна знайти в кремах, які борються з віковими ...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 9011-14-7
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
ОЛІЯ ШИПШИНИ - жирна напіввисихаюча олія з насіння плодів собачого шипшини (Rosa Саninа)-листопадного чагарника. Рідина бурого кольору із зеленуватим відтінком, гіркого смаку та специфічного запаху. Містить каротин, вітамін Е, тригліцериди інолевої, ліноленової, олеїнової, пальмітинової, стеаринової та арахідонової кислот. М.С.Ш. добре зволожує, живить шкіру. Рекомендується використовувати для старіючої, в'янучої, сухої шкіри у складі ароматичних сумішей. М.ш.с. широко застосовуються в косметичних виробах: поживних і регенеруючих кремах і ма...




