Blithe Vital Treatment 9 Essential Seeds Оновлювальна есенція для обличчя "9 цінних насінин"
Назва:
Blithe Vital Treatment 9 Essential Seeds
Бренди:
Blithe 🇰🇷Категорії:
Есенція для обличчяАктивні компоненти:
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Зелений чай
Ніацинамід (вітамін В3)
Опис:
Оновлююча есенція з екстрактами 9 насіння Blithe Vital Treatment 9 Essential Seeds активно відновлює шкіру, прискорює процеси загоєння та оновлення, усуває тьмяність, освітлює та вирівнює тон. Засіб покращує колір обличчя, бореться з небажаною пігментацією, прибирає почервоніння та застійні плями.
Есенція глибоко зволожує, активізує захисні функції шкіри, утворює невидимий бар'єр, що оберігає від втрати вологи та агресивної дії ультрафіолету, пилу, вільних радикалів та інших факторів довкілля. Активно живить шкіру корисними речовинами, робить тон шкіри рівномірним, надає здорового рівного сяйва.
Основу засобу становить комплекс рослинних екстрактів, завдяки чому засіб діє ефективніше, ніж продукти на водній основі. Есенція на 75% складається з екстрактів насіння 9 рослин, які комплексно оздоровлюють шкіру:
Екстракт насіння баобаба живить клітини шкіри вологою, підтримує пружність та еластичність, перешкоджає передчасному старінню.
Екстракт насіння зеленого чаю заспокоює шкіру і м'яко освітлює пігментні плями, ластовиння, сліди постакне.
Екстракт насіння фенхелю має антибактеріальні властивості, знімає подразнення та запалення.
Екстракт насіння чиа насичує шкіру вітамінами та мікроелементами, підтримує обмін речовин та покращує мікроциркуляцію в клітинах.
Екстракт насіння лотоса зміцнює захисний бар'єр шкіри, нейтралізує вплив зовнішніх подразників.
Екстракт кіноа глибоко живить, надає шкірі м'якості та бархатистості.
Екстракт кісточок винограду має потужні антиоксидантні властивості, нейтралізує дію вільних радикалів, підтримує вироблення колагену та еластину.
Екстракт кісточок шипшини піклується про чутливу шкіру, заспокоює, знімає сухість та лущення.
Есенція має консистенцію згущеної води, швидко вбирається, у короткі терміни зволожуючи шкіру, не утворюючи липкості та стягнутості. Засіб відновлює оптимальний баланс шкіри та готує її до подальшого догляду, підвищуючи ефективність інших доглядових засобів.
Додаткові інгредієнти, що діють:
Ніацинамід збільшує синтез керамідів, усуває сухість, стягнутість та лущення. Уповільнює доставку меланіну до епідермісу, запобігає утворенню пігментних плям. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену та підвищенню щільності шкіри. Зменшує трансепідермальну втрату вологи та підтримує захисний бар'єр шкіри.
Пробіотики благотворно впливають на мікрофлору шкіри, зміцнюють імунітет, покращують захисні функції та оберігають від зовнішніх подразників. Поліпшують колір обличчя, уповільнюють процеси окислення та підтримують молодість шкіри.
Алантоїн інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює та пом'якшує подразнену шкіру.
Підходить для всіх типів шкіри.
Склад:
Adansonia Digitata Seed Extract, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Seed Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract , Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Nelumbo Nucifera Seed Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Rosa Canina Seed Extract, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Glycereth-26, Water, Betaine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Allantoin, Disodium Edta, Xanthan Gum, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Polyglutamic Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pancratium Maritimum Extract
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Екстракт насіння адансонії пальчастої це багатофункціональний олігопептидний білок, отриманий із символічного африканського баобаба, також відомого як дерево життя.
Переваги: відмінно підходить для догляду за волоссям і запобігає старінню. Цей екзотичний інгредієнт відновлює пошкоджене волосся, підвищуючи його еластичність, захищаючи від УФ-променів і живлячи від коренів до кінчиків.ОЛІЯ БАОБАБА - середньов'язка жирна олія з насіння баобаба (Adansonia digitata). Отримують холодним механічним пресуванням. Рідина жовтого кольору (нерафін...
# CAS Номер: 107-88-0
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
ПРИМУЛА ВЕЧІРНЯ (Oenothera Biennis) - дворічна рослина сімейства кипрейні, енотера дворічна або ослинник дворічний. Надземна частина містить жирні кислоти: лінолеву, у-ліноленову (Омега-6), олеїнову, пальмітинову, стеаринову, аліноленову, ейкозенову, глюкозиди, ефірні олії, сапоніни, аскорбінову кислоту та каротин. Екстракт цілої рослини має загальнозміцнюючу та вітамінізуючу дію, тонізує мляву шкіру, покращує колір обличчя. Застосовується у живильних кремах, тоніках для шкіри.
Генеалогічне дерево: Фенхель є частиною сімейства моркви або петрушки, а також споріднений кропу, кмину, анісу та кмину. Оскільки насіння фенхелю є чудовим джерелом вітамінів, мінералів і антиоксидантів, їх можна додавати в засоби по догляду за шкірою, оскільки шкіра потребує цих інгредієнтів так само, як і організм. Насіння фенхелю також містить ефірні олії, такі як анетол, фенхон, лімонен, пінен, мірцен, хавікол і цинеол. Chavicol допомагає очистити та тонізувати шкіру. Крім того, фенхель містить суперантиоксиданти, такі як супероксиддисму...
Лотос горіхонний (Nelumblum nucifera) - багаторічна рослина сімейства латаття. Кореневища містять аспарагін, велику кількість крохмалю. У народній та медицині Тибету листя, квіти і кореневища здавна застосовувалися у вигляді настоїв, відварів, порошків як серцевий, гемостатичний і загальнозміцнюючий засіб. Основні активні речовини екстракту Л.О. - флавоноїди (кверцетин, ізокверцетин, нелумбозід), лейкоантоціаніди (лейкоціанідин, лейкодельфінідин), алкалоїди; є органічні кислоти, вуглеводи, пептиди, жири. Існує багато різновидів екстрактів Л....
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...
Rosa canina (також відома як шипшина) є рослиною, яка має потенційні антиоксидантні (антистаріючі) переваги для шкіри. Екстракт насіння Rosa canina пропонує потенційні антиоксидантні (антивікові) переваги для шкіри. Завдяки високому вмісту антиоксидантів, які захищають шкіру від вільних радикалів, екстракт плодів шипшини допомагає уповільнити ознаки старіння. Має регенеруючі властивості при нанесенні на шкіру, швидко вбирається та зволожує.
# CAS Номер: 6920-22-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Альтернатива потенційно шкідливим консервантам леуцідал (Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate або Leucidal) – це природний антимікробний консервант, який використовується в засобах по догляду за шкірою і косметиці. Він також може бути корисний при місцевому застосуванні в продуктах для шкіри або шкіри голови, оскільки він зволожує і кондиціонує. Це інгредієнт на основі пробіотика, створений шляхом ферментації Lactobacillus в певній живильному середовищі. Lactobacillus є одним з видів мікроорганізмів, які використовуються для виробництва ...
# CAS Номер: 90045-43-5 / 8016-20-4
ОЛІЯ ГРЕЙПФРУТОВА - ефірна олія зі шкірки плоду грейпфрута (Citrus grandis). Зеленувато-жовта рідина із свіжим цитрусовим запахом. До складу Г.М. входять: а-пінен, мирцен, сабінен, лимонен, гераніол, ліналоол, цитронеллаль, де-цил-і нерилацетати, терпінен-4-ол. Використовується з деякими обмеженнями у композиціях для парфумерних та косметичних виробів. Нетоксичний, відсутній фототоксичний ефект. Використовується у складі косметичних засобів як тонізуюча добавка, а також у складі антицелюлітних засобів. Г.М. має дезінфікуючу, антисептичну, ба...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 223747-87-3
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0






