Blithe Pressed Serum Tundra Chaga Спресована зволожувальна сироватка
Назва:
Blithe Pressed Serum Tundra Chaga
Бренди:
Blithe 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гриби
Олії
Опис:
Спресований крем-серум з екстрактом гриба чага для пружності шкіри Blithe Pressed Serum Tundra Chaga поєднує в собі відразу кілька ступенів догляду та інтенсивно впливає на епідерміс. Відмінно живить, усуває сухість та лущення, підвищує пружність та еластичність шкіри, сприяє розгладжуванню зморшок та уповільнює процеси старіння.
Склад:
Water, Glycerin, Diglycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Triethylhexanoin, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, C12-16 Alcohols, Stearyl Alcohol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl, Acrylate Crosspolymer, Maltodextrin, Polyacrylate-13, Pentylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Palmitic Acid, Caramel, Caprylyl Glycol, Polyisobutene, Potassium Hydroxide, Glyceryl Acrylate/Acrylic, Acid Copolymer, Adenosine, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Lauryl Alcohol, Sparassis Crispa Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Alteromonas Ferment Extract, Triethyl Citrate, Methyldihydrojasmonate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Juniperus Mexicana Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
# CAS Номер: 112-72-1
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 77-93-0
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 90082-51-2 / 8000-46-2
Екстракт гриба цвітної капусти - це екстракт гриба Sparassis crispa. Sparassis crispa, росте на голчастих деревах і широко поширений у північних помірних зонах по всьому світу. Цей гриб використовувався як їжа та домашній засіб в азіатських країнах. Sparassis crispa є їстівним і лікарським грибом, що містить високий вміст β-глюкану; таким чином, він вважається хорошим джерелом для отримання протипухлинного β-глюкану з дуже високим виходом.
Sparassis crispa – дуже цінний гриб, який привернув велику увагу завдяки своїй надвисокій здатнос...




