BjOrn AxEn Argan Oil Hair Mask Маска для волосся з аргановою олією
Назва:
BjOrn AxEn Argan Oil Hair Mask
Бренди:
BjOrn AxEn 🇸🇪Категорії:
Маска для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін Е
Олії
Опис:
Інтенсивно живильна та відновлююча маска для волосся, збагачена органічною аргановою олією та веганським кератином. Маска розгладжує та зменшує пухнастість. Ідеально підходить для жорсткого, сухого, пошкодженого та кучерявого волосся, яке потребує особливого живлення та зволоження. Залишає волосся здоровим і гладким з великим блиском. Продукт веганський і дерматологічно протестований.
Склад:
Aqua, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Stearate, Isododecane, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Panthenol, Betaine, Hydrolyzed Vegetable Protein, Benzoic Acid, Glycerin, Dehydroacetic Acid, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Extract
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 27178-27-8
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...



