Babe Laboratorios Pediatric Sunscreen Lotion SPF 50+ Дитячий сонцезахисний лосьйон для обличчя та тіла SPF 50+
Назва:
Babe Laboratorios Pediatric Sunscreen Lotion SPF 50+
Бренди:
Babe Laboratorios 🇪🇸Категорії:
Сонцезахисний крем
Опис:
Дитячий сонцезахисний лосьйон SPF 50, що підходить для шкіри немовлят і дітей. Захист від сонця є надзвичайно важливим, особливо коли йдеться про немовлят та дітей. Легка текстура цього сонцезахисного засобу, яка швидко поглинається, робить його незамінним продуктом для захисту ніжної шкіри в будь-якій ситуації. Окрім дуже високого захисту широкого спектра дії (SPF 50), його формула містить активні інгредієнти, які заспокоюють і пом'якшують шкіру. Засіб є надзвичайно водостійким, що дозволяє малечі продовжувати гратися, залишаючись захищеною на всі 100%.
Склад:
AQUA, TRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMER, C12-15 ALKYL BENZOATE, C12-15 ALKYL LACTATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, POLYESTER-5, PHENOXYETHYL CAPRYLATE, GLYCERIN, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, ISOAMYL LAURATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, POLYSILICONE-15, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, BISABOLOL, CARNOSINE, SODIUM HYALURONATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYLOCTYL SALICYLATE, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYACETOPHENONE, PEG-100 STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE)
Аналіз складу
# CAS Номер: 7732-18-5
WetFilm™ MB – це полімер, спеціально розроблений для використання у сонцезахисних формулах, які забезпечують споживачеві перевагу прозорості при нанесенні на вологу шкіру. Він створює гнучку плівку на шкірі, що забезпечує водостійкість.
Кросполімер триметилпентандіолу/адипінової кислоти/гліцерину – це багатофункціональний інгредієнт, відомий своїми пом’якшувальним та зволожувальним властивостями. Він допомагає забезпечити та підтримувати зволоження, одночасно покращуючи загальне відчуття та текстуру засобів догляду за шкірою.
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 93925-36-1
Синтетична сполука, отримана з молочної кислоти та С12-15 спиртів. Також відомий як Ceraphyl 41.
В основному використовується як пом'якшувач і розчинник. Його пом’якшувальні властивості допомагають надати багатьом лосьйонам бажану кремову текстуру та густоту. Як зволожувач, він забезпечує нежирну мастило, яке зменшує жирність і липкість інших інгредієнтів, таких як нафта. Насправді його часто використовують як замінник мінерального масла через його чудові зволожуючі властивості.
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 302776-68-7
# CAS Номер: 160715-21-0
Плівкоутворювач, що використовується в засобах для догляду за шкірою, волоссям та тілом.
Допомагає гідрофобним інгредієнтам диспергуватися у водних розчинах.
Вододиспергований полімер, що містить сульфонатну групу.
Допомагає контролювати в'язкість формул.
Поліестер-5 функціонує як плівкоутворювач та емульгатор, а також як загусник у засобах для догляду за шкірою. Він допомагає створювати стабільні текстури та емульсії для догляду за шкірою.
Відомо, що він утворює прозору, гнучку плівку на шкірі та може сприяти д...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 187393-00-6
# CAS Номер: 27503-81-7
PARSOL® SLX (INCI: Polysilicone-15) — це поглинач УФ-В на основі силікону.
Ця в’язка рідина від безбарвного до блідо-жовтого кольору легко поєднується з масляною фазою сонцезахисного крему. PARSOL® SLX — це перший полімерний фільтр УФ-В, що складається з хромофорів, прикріплених до силіконової основи, і є ефективним фотостабілізатором для PARSOL® 1789. У поєднанні з PARSOL® HS цей продукт може досягти дуже високого SPF (>30), що забезпечує денну ефективність. креми для догляду або сонцезахисні креми, які залишають сухий шовковистий...
# CAS Номер: 88122-99-0
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 67762-27-0
Бутилоктилсаліцилат - це синтетичний інгредієнт, який функціонує як пом'якшувальний засіб для шкіри. Його також можна використовувати як розчинник у косметичних композиціях для розчинення або руйнування інших інгредієнтів, таких як гази або тверді речовини, для утворення розчину. У догляді за волоссям використовується як кондиціонуючий засіб.
багатофункціональний допоміжний інгредієнт, який особливо корисний у сонцезахисних кремах. Він може розчиняти деякі широко використовувані УФ-фільтри, такі як оксибензон або авобензон, а також мож...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 91052-22-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 51981-21-6
# CAS Номер: 590-00-1





