Avene Cleance Hydra Soothing Cream Крем заспокійливий для проблемної шкіри під час системного лікування акне
Назва:
Avene Cleance Hydra Soothing Cream
Бренди:
Avene 🇫🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Олії
Опис:
Насичений живильний крем допомагає зменшити почервоніння, водночас підвищуючи природний захист шкіри, який був ослаблений жорсткими, висушуючими засобами для лікування акне. Ідеально підходить для використання в поєднанні з лікуванням акне.
Спеціально розроблений з такими активними інгредієнтами:
Гліколь, який стимулює вироблення ліпідів у клітинах шкіри, забезпечуючи таким чином живлення та зволоження
Сульфат декстрану, відомий своїми заспокійливими та зволожуючими властивостями
Термальна джерельна вода Avène, яка має заспокійливу та антиподразнювальну дію
Avène Cleanance Hydra Cream відновлює комфорт сухої та подразненої шкіри, забезпечує зволоження та захист. М'яка та шовковиста текстура забезпечує миттєве полегшення та не залишає липких чи жирних слідів на шкірі.
Склад:
Avene Thermal Spring Water (AVENE Aqua), Carthamus Tinctorius (SAFFLOWER) Seed Oil (CARTHAMUS Tinctorius Seed Oil), Sucrose Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Myreth-3 Myristate, Peg-12, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Glycerin, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bht, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Fragrance (PARFUM), Phenoxyethanol, Sodium Acetate, Sucrose Distearate, Triethanolamine, Water (AQUA), Xanthan Gum.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 59686-68-9
Ефір Myreth-3 (q.v.) і міристинової кислоти. Використовується як засіб для кондиціонування шкіри, пом'якшувач, пом'якшувач і поверхнево-активна речовина.
Хоча було знайдено мало інформації щодо конкретних побічних ефектів, які є результатом використання продуктів, що містять Myreth-3 Myristate, це побічний продукт тваринного походження, а також відомо, що він комедогенний.
Відповідно до пошуку, проведеного в Національних інститутах охорони здоров’я, Myreth-3 Myristate або будь-який його компонент призвів до досліджень, класифіков...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 68441-68-9
Пентаеритритилтетракаприлат/тетракапрат є тетраефіром пентаеритриту та суміші каприлової та капринової кислот.
Це пом’якшувальний засіб, який часто використовують для догляду за шкірою. Він працює, створюючи бар’єр, щоб уникнути втрати води. Його також використовують для згущення продукту. Він не розчиняється у воді. Він виготовляється з форми пентаеритриту та суміші каприлової та капринової кислот.

