Aveda Botanical Repair Strengthening Leave-in Treatment зміцнюючий незмивний догляд для пошкодженого волосся
Назва:
Aveda Botanical Repair Strengthening Leave-in Treatment
Бренди:
Aveda 🇺🇸Категорії:
Крем для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Алерген
Олії
Вітамін Е
УФ-фільтри
Формула:
Опис:
Незмивний засіб миттєво зміцнює, відновлює та допомагає захистити від пошкоджень, одночасно зміцнюючи волосся зсередини. Зменшує пухнастість та розплутує, запобігаючи ламкості, а також захищає від тепла до 230°, оберігаючи від пошкоджень, спричинених сушінням феном та термоукладанням.
Миттєво відновлює волосся зсередини та зміцнює його в основі, роблячи його міцнішим; завдяки технологіям рослинного походження
Захищає від теплового пошкодження до 230° та волосся від ультрафіолетового випромінювання (висихаючий вплив сонця)
Миттєво розплутує, запобігаючи ламкості
Миттєво перетворює волосся, роблячи його помітно здоровішим, м'якшим та блискучим вже після 1 використання
Розгладжує та кондиціонує, залишаючи волосся м'яким та гладеньким з розкішною текстурою
Зменшує пухнастість та неслухняність
Для всіх типів та текстур волосся
Безпечний для фарбованого та хімічно обробленого волосся
Без силікону
Веганський, не тестується на тваринах
Склад:
Water\Aqua\Eau, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil, Camellia Oleifera (Green Tea) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Kaempferia Galanga Root Extract, Octyldodecyl Citrate Crosspolymer, Hydroxypropylammonium Gluconate, Hydroxypropylgluconamide, Bis-Ethyl(Isostearylimidazoline) Isostearamide, Tocopherol, Glycerin, Heptyl Undecylenate, Ethyl Macadamiate, Distearyldimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Cetrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Farnesol, Eugenol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citral, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Amyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Citric Acid, Tartaric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 122-40-7
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 97-53-0
# CAS Номер: 4602-84-0
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-32-6
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
Олія сача інчі багата ненасиченими жирними кислотами та вітаміном Е. Вона добре поєднується з природним ліпідним шаром шкіри, зміцнюючи її бар’єрні властивості. Ця олія видобувається з арахісу інків, який в основному живе в дощових перуанських лісах. Традиційно олію змішують з борошном і наносять на шкіру, а також для лікування запалених м'язів і ревматичних захворювань. Олія Sacha Inchi особливо підходить для догляду за запаленої, сухий і зрілою шкірою. Він має сильні регенеративними властивостями і активує клітини, підвищує метаболізм і ел...
# CAS Номер: 107-64-2
Хлорид дистеарилдимонію — четвертинна сіль амонію та катіонна поверхнево-активна речовина для догляду за шкірою, яка використовується в продуктах як засіб для очищення та стабілізації емульсії. Цей багатофункціональний інгредієнт можна створити синтетичним шляхом або одержати природним шляхом.
Катіонні поверхнево-активні речовини, такі як дистеарилдимоній хлорид, відрізняються від інших груп поверхнево-активних речовин тим, що кінець їх притягненого водою (гідрофільного) хвоста містить іон, який утримує позитивний заряд. Цей позитивний...
fiberHance™ bm solution — це продукт з невеликою молекулою, який розроблений для зміцнення волосся зсередини волокна, проникаючи глибоко в кортекс і створюючи нові водневі та іонні зв’язки, які підтримують внутрішню структуру кератину. Це забезпечує покращене зміцнення до 3-х разів у порівнянні з необробленим волоссям і покращену обробку волосся, яке було пошкоджене хімічними та іншими агресивними процедурами.
# CAS Номер: 92347-13-2
Кореневище Galanga Kaempferia багате ефірними оліями і традиційно використовується для лікування розладу травлення, застуди, болю в грудях і животі, головного болю, а також як відхаркувальний, сечогінний і вітрогонний засіб.
Kaempferia Galanga (олія кореня калгану) — рідина від жовтого до оливково-коричневого кольору. Має свіжий, пряний, характерний запах калгану.
Кросполімер октилдодецилцитрату – це пом’якшувальна речовина, яка допомагає пом’якшити та розгладити шкіру, створюючи захисний бар’єр для утримання вологи. Його часто використовують для покращення текстури та розподільчості формул.
Підвищує гладкість та м’якість шкіри
Допомагає утримувати вологу
Покращує текстуру та розподільчість формул






