VT Cosmetics Reedle Shot Synergy Repair Cream 100 Регенерувальний крем для обличчя з азуленом
Назва:
VT Cosmetics Reedle Shot Synergy Repair Cream 100
Бренди:
VT Cosmetics 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Ніацинамід (вітамін В3)
Прополіс / мед
Центелла азіатськa
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Пантенол (Вітамін В5)
Кераміди
Пептиди
УФ-фільтри
Гіалуронова кислота
Опис:
Цей насичений, але легкий відновлюючий крем містить EGF, що стимулює колаген, 9GF (підтримуючий EGF комплекс із дев’ятьма факторами росту) і азулен для покращення текстури, еластичності та пружності шкіри. Він також містить заспокійливий екстракт цики, який кондиціонує та зволожує шкіру. Використовуйте його на останньому етапі ранкового та вечірнього догляду за шкірою.
Склад:
Water, Glycerin, Palmitic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Myristic Acid, Hydrogenated Vegetable Oil, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Cetearyl Glucoside, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Adenosine, Sorbitan Isostearate, Disodium EDTA, Sodium Guaiazulene Sulfonate, Panthenol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Cholesterol, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, TBHQ, Polyglyceryl-10 Oleate, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, rh-Oligopeptide-1, Potassium Cetyl Phosphate, Ceramide NS, Silica, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Ceramide EOP, sh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-11, sh-Polypeptide-16, sh-Polypeptide-22, sh-Polypeptide-3, sh-Polypeptide-62, sh-Polypeptide-9, Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Asiaticoside, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 38644-62-9
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 93938-97-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 544-63-8
МІРИСТИНОВА КИСЛОТА - тетрадеканова кислота, воскоподібна лускоподібна речовина. Практично не розчиняється у воді, розчиняється у бензолі, хлороформі, етанолі, ефірі, ацетоні. Насичена жирна кислота міститься в багатьох природних маслах і жирах. У косметиці використовується у складі жирів, олій, восків. Входить до складу деяких синтетичних напівпродуктів для косметики.
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 160715-21-0
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 180801-54-0
# CAS Номер: 128497-20-1
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 9010-88-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
sH-олігопептид-1 - це синтетичний пептид, що складається з амінокислот ліцину, гліцину та гістидину
Він виробляється шляхом ферментації E.coli
sH-олігопептид-1 має ідентичну хімічну структуру епідермальному фактору росту та, як було показано, збільшує швидкість загоєння та оновлення шкіри, а також уповільнює витончення старіючої шкіри, таким чином мінімізуючи зморшки.
sh-Поліпептид-1 є одноланцюговим синтетичним пептидом людини, отриманим шляхом ферментації в E. coli. Початковий ген є синтезованою копією людського гена, який кодує базовий фактор росту фібробластів, який використовується як такий або адаптований до господаря-продуктивника. Він містить максимум 288 амінокислот, які можуть містити дисульфідні зв’язки та/або глікозилювання. Білок складається з правильної послідовності 20 стандартних амінокислот. Sh-поліпептид-1 є клітинним сигнальним білком, який також називають основним фактором росту фіброб...
Це одноланцюговий рекомбінантний людський пептид, отриманий шляхом ферментації в E. coli. Початковий ген — це синтезована копія людського гена, який кодує інсуліноподібний фактор росту, який використовується як такий або адаптований до господаря-господаря.
sh-олігопептид-2 або rh-олігопептид-2 — (Стверджується, що фактор росту інсуліну 1 (IGF-1) стимулює проліферацію клітин і загоєння ран. З віком рівень IGF знижується, і це зниження робить фібробласти шкіри менш чутливими. IGF-1 має здатність стимулювати як епітеліальні клітини, так і...
Фітостерил/ Бегеніл/ Октилдодецил Лауроіл Глутамат — це пом’якшувальний і кондиціонуючий агент, який використовується в косметичних продуктах і косметиці для запобігання зневодненню та зміцнення природного захисного ліпідного бар’єру шкіри. Він містить церамід III, фітошингозинову основу, ацильовану олеїновою кислотою.
За даними CosmeticsCop, керамід III є одним із багатьох керамідів або природних губ, які є частиною природної бар’єрної системи шкіри та позаклітинного матриксу, який складається з 50% керамідів, 25% холестерину та 15% в...
Sh-поліпептид-11 — це клітинна сигнальна молекула середнього розміру, яку також називають кислотним фактором росту фібробластів. Він належить до тієї ж групи інгредієнтів (фактори росту), що й його більш відомий сестра, епідермальний фактор росту або Sh-олігопептид-1. Як випливає з назви, FGF може стимулювати ріст і проліферацію клітин фібробластів (VIP-клітин, які, серед іншого, виробляють колаген). За даними виробника, він також стимулює регенерацію шкіри, загоєння ран і синтез колагену та еластину.
Що стосується досліджень, ми могли...
# CAS Номер: 127464-60-2
це одноланцюговий рекомбінантний пептид людини, отриманий шляхом ферментації в e. кишкова паличка. вихідний ген є синтезованою копією людського гена, який кодує фактор росту ендотелію судин a, який використовується як такий або адаптований до господаря-продуцента.
Sh-поліпептид-9 є клітинним сигнальним білком, також званим фактором росту ендотелію судин. Як випливає з назви, його основна функція полягає в стимулюванні утворення кровоносних судин.
Зазвичай мова йде про формулу як частину торгової суміші факторів росту під назвою B...
# CAS Номер: 148348-15-6
sh-Поліпептид-3 – одноланцюговий синтетичний пептид, аналог KGF людини (фактор росту кератиноцитів). KGF вперше був описаний у 1989 році як фактор росту людини, який стимулює проліферацію епітеліальних клітин.
sh-Поліпептид-3 впливає на проліферацію та диференціацію різних типів клітин, оскільки він є частиною надродини фактора росту фібробластів (FGF). KGF бере участь у ранньому зростанні волосся як важливий посередник.
sh-поліпептид-3 сприяє адгезії, поширенню та проліферації дермальних клітин, прискорює регенеративні процеси в...
# CAS Номер: 6223-35-4
Гваязуленсульфонат натрію є похідним гваязулену, відомого своїми протизапальними та заспокійливими властивостями. Його зазвичай використовують для заспокоєння роздратованої шкіри та зменшення почервоніння. Цей інгредієнт особливо корисний для чутливої шкіри або захворювань, таких як розацеа.
# CAS Номер: 1948-33-0
Терт-бутилгідрохінон (tBHQ) широко використовується як синтетичний харчовий антиоксидант для захисту олій і жирів від окислювального псування та згіркнення через його сильну активність перекисного окислення ліпідів.
t-Butyl Hydroquinone, також званий TBHQ, являє собою білу або світло-коричневу кристалічну тверду речовину. У косметиці та засобах особистої гігієни TBHQ використовується в рецептурі помад, одеколонів, зволожуючих кремів та інших косметичних засобів.
SH-Поліпептид-16 - це синтетичний пептид, який імітує фактори росту, які можуть допомогти у відновленні та омолоджуванні шкіри. Це допомагає прискорити вироблення колагену, покращити еластичність шкіри та мінімізувати появу тонких ліній і зморшок.
Посилює вироблення колагену
Покращує еластичність шкіри
Мінімізує тонкі лінії та зморшки
Покращує відновлення та омолодження шкіри
Сприяє загальній життєвості шкіри
sh-Поліпептид-22 — це синтетичний рекомбінантний пептид-аналог трансформуючого фактора росту людини бета 1 (TGFβ-1), що складається з 113 амінокислот. Він стимулює проліферацію та диференціацію клітин і загоює рани шляхом активації крайового поділу епітеліальних клітин і фібробластів.
sh-Поліпептид-22 є потужним стимулятором синтезу колагену, еластину та фібронектину. Сприяє оновленню клітин мікросудин і покращує мікроциркуляцію крові.
Пригнічуючи синтез прозапальних цитокінів, sh-поліпептид-22 має помітну протизапальну дію. Крім...











