Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex Зволожувальний крем для обличчя
Назва:
Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex
Бренди:
Elizabeth Arden 🇺🇸Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Силікони
Олії
Пептиди
Кераміди
Гіалуронова кислота
Опис:
Refining Moisture Cream Complex Visible Difference від Elizabeth Arden — це інтенсивний, пом’якшувальний і захисний зволожуючий крем, який створює оклюзійний бар’єр для запобігання втраті вологи.
Склад:
Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Diisopropyl Adipate, Pentylene Glycol, Dimethicone, Butylene Glycol, 4-t-Butylcyclohexanol, 1,2-Hexanediol, Acetyl Tetrapeptide-11, Acetyl Tetrapeptide-9, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Bisabolol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, C13-14 Isoalkane, Caprylhydroxamic Acid, Carbomer, Ceramide NP, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethyl Isosorbide, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydroxypinacolone Retinoate, Laureth-7, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Mica, Moringa Oleifera Seed Oil, PEG-100 Stearate, Phytosphingosine, Polyacrylamide, Polysorbate 20, Retinol, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Iron Oxides (CI 77491)
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 1309-37-1
Діетилгексил і діізопропіладипат діють як мастила на поверхні шкіри, що надає шкірі м’якість і гладкість. Вони також використовуються для розчинення інших речовин у косметиці та засобах особистої гігієни та для пом’якшення синтетичних сполук шляхом зменшення крихкості та розтріскування.
Диізопропіладипат — це в’язка рідина, яка діє як мастило на поверхні шкіри. За даними CosmeticsInfo.org, він використовується не лише для надання шкірі м’якості та...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 91052-22-9
# CAS Номер: 68-26-8
ВІТАМІН А, ретинол - кристалічна речовина, жиророзчинний вітамін, міститься в продуктах тваринного походження (печінка, вершкове масло, молоко, сир, яйця) та червоних плодах, що містять пігменти каротиноїди, що перетворюються в організмі людини на В.А. Входить до складу зорового пігменту родопсину, необхідний для нормального розвитку слизових оболонок, епідермісу шкіри, нігтів та волосся. В.А прискорює процес відновлення клітин шкіри, бере участь у освіті епітелію. При нестачі вітаміну А шкіра втрачає еластичність, стає блідою, тендітною та ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 97593-45-8
ОЛІЯ МОРИНГИ-жирна олія з насіння африканського дерева моринги олійної (Moringa oliefera). Отримують механічним пресуванням. Прозора рідина від блідо-жовтого до жовтого кольору, зі слабким горіховим запахом. Частково застигає при температурі 20 °С. Стійко до окиснення. Містить до 80% олеїнової кислоти. Швидко вбирається у шкіру, пом'якшуючи, живлячи та повертаючи їй еластичність, попереджає старіння. Сприяє розгладжуванню зморшок та усунення пігментних плям. Чи не залишає відчуття липкості. Добре вбирає та утримує аромати. Використовується д...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 84696-15-1
# CAS Номер: 893412-73-2
Гідроксипінаколону ретиноат є найновішим членом супергеройського сімейства інгредієнтів вітаміну А.
Гідроксипінаколону ретиноат — це складний ефір ретиноєвої кислоти, який діє подібно до третиноїну (або Retin–A, що відпускається за рецептом), але майже не викликає подразнення шкіри. І ретинол, і гідроксипінаколону ретиноат є чудовими інгредієнтами для шкіри, однак є деякі значні відмінності при виборі того, що використовувати у своїй рутині. Ретинол потрібно розщепити за кілька етапів, щоб перетворити його на ретиноєву кислоту. Процес...
кросполімер цетеарилдиметикону - це сополімер цетеарилдиметикону, зшитого вінілциклогексеноксидом
# CAS Номер: 928006-50-2
Ацетилтетрапептид-9 - це синтетичний пептид, який імітує функцію матриці Lumican, регулюючи діяльність фібробластів. Інгредієнт стимулює природні механізми регенерації шкіри, завдяки чому вона не тільки виглядає молодою, але й відчуває себе молодою. Послідовність пептидів Ac-Gln-Asp-Val-His-OH.
Протеоглікани - невеликі білково-цукрові комплекси - мають центральне значення для ефективної організації колагенових волокон і, таким чином, позаклітинного матриксу. Люмікан – один із тих протеогліканів, які зв’язуються з колагеном, з’єднуючи й...
# CAS Номер: 928006-88-6
Сьогодні люди похилого віку все ще активні та спокійно сприймають свій життєвий досвід. Але одна ознака старіння все ж небажана: бліда шкіра. Виробники засобів по догляду за тілом пропонують численні засоби для запобігання старінню, спеціально адаптовані до потреб зрілої шкіри.
Laboratoires Sérobiologiques, підрозділ Cognis Care Chemicals, що спеціалізується на косметичних активних інгредієнтах, розробив Acetyl Tetrapeptide-11, активний пептид із послідовністю Ac-Pro-Pro-Tyr-Leu, який пригнічує наслідки старіння шкіри. Він спеціально с...
# CAS Номер: 64742-47-8/246538-79-4
Легка синтетична суміш жирних спиртів і поліетиленгліколів, яка функціонує як емульгатор і поверхнево-активна речовина. C11-15 pareth-7 вважається безпечним і не викликає сенсибілізації шкіри при використанні в типових концентраціях для створення косметичних засобів.
# CAS Номер: 15625-89-5
Aristoflex HMB (INCI: Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer) — полімерний емульгатор, сумісний з великою кількістю масел і поверхнево-активних речовин.
Aristoflex® HMB є гідрофобно модифікованим синтетичним полімером, який використовується як гелеутворювач для водних систем і як текстуратор або загусник для емульсій масло-у-воді. Полімер попередньо нейтралізований, простий у використанні та забезпечує рецептури з чудовою продуктивністю, що відповідає чудовій стабільності навіть за відсутності додатковог...
# CAS Номер: 98-52-2
СИМСИТІВ (SYMSITIVE. 1609) - безбарвна рідина, розчинна в гліколях, етиловому спирті та косметичних маслах. Стабільний в інтервалі значень рН 3-12. Немає даних щодо несумісності з іншими косметичними інгредієнтами. Інгредієнт нової генерації для чутливої шкіри. Активне з'єднання у складі СімСітів, 4-трет-бутилциклогексанол, інгібує теплові рецептори шкіри TRPV1, миттєво полегшуючи печіння та поколювання. Заспокоює шкіру, збільшуючи поріг її чутливості. Істотно знижує інтенсивність печіння при використанні косметичних засобів, що містять фе...
# CAS Номер: 7377-03-9
Каприлгідроксамова кислота – це синтетичний хелатуючий агент, який допомагає захистити косметичні формули від дестабілізуючих іонів металів. Вона також діє як консервант, маючи здатність запобігати росту цвілі у формулах на водній основі.
Як консервант, каригідроксамова кислота ефективна проти бактерій, дріжджів та цвілі в діапазоні pH від слабокислого до нейтрального 4-7,5, що є оптимальним для догляду за шкірою. Вона розчинна в гліколях та гліцерині та може бути легко включена майже до всіх рецептур, від безводних систем до кремів та...







