TRESemme Replenish & Cleanse Shampoo шампунь для жирного волосся з вітамінами
Назва:
TRESemme Replenish & Cleanse Shampoo
Бренди:
Tresemme 🇺🇸Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Вітамін С
Алерген
Опис:
TRESemmé Replenish & Cleanse Shampoo — це професійний шампунь, який делікатно очищує і відновлює волосся та шкіру голови, особливо якщо воно швидко стає жирним або важким від залишків засобів догляду. Його формула з комплексом вітамінів (B3, B5, B7, C і E) ефективно видаляє надлишковий жир, накопичений бруд і залишки продуктів, при цьому не зневоднює локони, а навпаки — допомагає відновити природну вологу та блиск волосся. Після миття волосся залишається свіжим, м’яким і легко розчісується, отримуючи відчуття чистоти та доглянутості — ніби тільки що з салону. Регулярне використання цього шампуню покращує загальний стан волосся, роблячи його сильнішим і більш життєрадісним.
Склад:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, DISODIUM EDTA, ARGININE, LYSINE HCL, PANTHENOL, NIACINAMIDE, ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, BIOTIN, CERAMIDE NG, PPG-6, SODIUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, CI 61570.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 58-85-5
# CAS Номер: 4403-90-1
Green 5 — це сертифікований водорозчинний косметичний барвник, який використовується в таких косметичних продуктах, як креми, лосьйони, гелі, засоби для волосся, засоби для ванн і мило, для отримання блакитно-зеленого кольору. Потрібна невелика кількість, оскільки він дуже концентрований.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 100403-19-8
Ppg-6 є полімером пропіленоксиду.
Пропіленгліколь, також відомий як 1,2-пропандіол, є синтетичним (тобто штучним) спиртом, який притягує/поглинає воду. Це в’язка безбарвна рідина, яка майже не має запаху, але має ледь помітний смак. Пропіленгліколь є одним із найбільш широко використовуваних інгредієнтів у косметиці та засобах особистої гігієни, включаючи миючі засоби для обличчя, зволожувачі, мила для ванн, шампуні та кондиціонери, дезодоранти, препарати для гоління та ароматизатори. Крім його використання в якості інгредієнта в косме...








