Matrix High Amplify Shampoo Шампунь для надання об'єму тонкому волоссю
Назва:
Matrix High Amplify Shampoo
Бренди:
Matrix 🇺🇸Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
BHA Саліцилова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
Опис:
Вирішіть проблеми тонкого, млявого волосся. Шампунь Amplify за допомогою технології Full Boost Technology™/MC. Цей шампунь очищає, додаючи легкий об’єм із тривалим ефектом* Миттєве зволоження для більш густого волосся.
МІСТИТЬ
- Білок
- Пантенол
Склад:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Parfum / Fragrance, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Polyquaternium-10, Panthenol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Alpha- Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Sodium Acetate, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, CI 42053 / Green 3, CI 19140 / Yellow 5
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 2353-45-9
Зелений 3 хімічно класифікується як трифенілметановий колір.
Згідно з Регламентом ЄС щодо косметики [Регламент (ЄС) № 1223/2009], який поширюється на весь ринок ЄС, барвники визначаються як речовини, призначені виключно або головним чином для фарбування косметичного продукту, тіла в цілому або певних їхні частини шляхом поглинання або відбиття фізичного світла. Додаток IV Регламенту визначає речовини, які можна використовувати як барвники в косметичних продуктах. У цьому позитивному списку барвників частково визначено максимальні конце...
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 68610-92-4
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...




