Dove Aloe & Rose Water Shampoo Шампунь "Ультрадогляд" з алое та трояндовою водою
Назва:
Dove Aloe & Rose Water Shampoo
Бренди:
Dove 🇺🇸Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Алое
Формула:
Опис:
Шампунь Dove Aloe & Rose Water ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу.
Склад:
AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, COCONUT ACID, POLYQUATERNIUM-10, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 61791-19-7
Метілкокоіл таурат натрію є сіллю аміду N-метілтауріна кокосової жирної кислоти. Це м'яка біла паста, отримана з кокоса. Метілкокоіл таурат натрію – це поверхнево-активна речовина, яка дозволяє воді і олії змішуватися, дозволяючи стати чистим. Він також діє як піноутворювач. Натрій метілкокоіл Таурат, отриманий з кокоса, є м'яким, але ефективним піноутворюючим очищуючим інгредієнтом. Це відмінна альтернатива жорстким силіконам, які містяться в багатьох засобах по догляду за шкірою і волоссям від відомих брендів. Дослідження показали, що він ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 7651-02-7
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6




