Transparent Lab Melanoil DHA Self tanner body oil Олійка для тіла з ефектом автозасмаги
Назва:
Transparent Lab Melanoil DHA Self tanner body oil
Бренди:
Transparent Lab 🇪🇸Категорії:
АвтозасмагаАктивні компоненти:
Сквалан
Олії
Вітамін Е
AHA кислоти
Концентрація активів:
dihydroxyacetone: 3.2%
Опис:
Виведіть свій догляд за тілом на новий рівень із Melanoil DHA — олією для тіла, що швидко поглинається, глибоко зволожує та живить шкіру, робить її надзвичайно гладкою, посилює природне сяйво та водночас дарує поступову, рівномірну засмагу без потреби в сонячному випромінюванні.
Її формула поєднує 5% зволожуючого масляного комплексу зі скваланом та сумішшю олій, багатих на антиоксиданти та вітаміни. Це допомагає зміцнити бар'єрну функцію шкіри та знизити трансепідермальну втрату вологи (TEWL), зберігаючи шкіру зволоженою, м'якою та захищеною від зовнішніх подразників.
Крім того, засіб містить 3,2% DHA (дигідроксіацетону) — активного компонента для автозасмаги, який вступає в реакцію з амінокислотами на поверхні епідермісу, утворюючи пігменти, що імітують природну засмагу. Результат — рівномірний, сяючий фініш без плям і розводів.
Засмага починає проявлятися протягом 2–6 годин і досягає своєї оптимальної інтенсивності через 24 години, поступово тьмяніючи в міру природного оновлення шкіри. Легка текстура забезпечує швидке поглинання, залишаючи шкіру сяючою, нагодованою та з природним ефектом «поцілунку сонця».
Склад:
Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Jojoba Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Squalane, Ethyl Macadamiate, Dihydroxyacetone, Rosa Canina Fruit Oil/Rosehip Fruit Oil, Aqua/Water, Aroma/Flavor, Octyldodeceth-25, Oenothera Biennis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil/Grape Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesame Seed Oil, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Squalene, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Malic Acid
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 65381-09-1
ПЕГ-8 каприлові/капринові гліцериди — це похідне поліетиленгліколю із суміші моно-, ди- та тригліцеридів каприлової та капринової кислот із середнім вмістом 8 молей етиленоксиду.
LAS MB є основним ПАР для мікроемульсій. Його можна використовувати як неіонний, водорозчинний, нетоксичний і насичений наповнювач для кремів, лосьйонів і серветок. Цей продукт також знаходить застосування як супержировий та антистатичний засіб для шампунів.
# CAS Номер: 85536-61-6
Цетіол ЦS (CETIOL CS) - легкий емолент (1300 мм2/1 Про хв) середньої полярності рослинного походження з чудовими сенсорними характеристиками для косметичних рецептур, що не містять силікони. Прозора безбарвна рідина без запаху, що має гарну здатність, що змочується; температура спалаху > 140°. Підходить для всіх рецептур для догляду за шкірою та волоссям.
Coco Caprylate і Coco Caprate - це ефіри спиртів, отриманих з кокосового горіха з каприловою і каприновою кислотами. Це природний біорозкладний косметичний інгредієнт, сертифікова...
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 96-26-4
ДИГІДРОКСІАЦЕТОН – білий або жовтуватий кристалічний порошок, компонент для автозасмаги. Спорідненість до шкіри та високий рівень безпеки роблять його популярною активною субстанцією для засмаги без сонця. При роботі з продуктом слід уникати амінів та підвищених температур, забезпечити діапазон рН 4-6, не допускати контакту з а-гідрокси кислотами, оксидами заліза чи цинку. Рекомендоване введення: близько 3-7% у класичних засобах для автозасмаги, близько 1-2% у денну косметику для догляду для тонування шкіри.
ДІГІДРОКСІАЦЕТОН - 1,З-дигі...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 32128-65-7
Октилдодецет-25 — це хімічна сполука, октилдодециловий ефір, 8 вуглецевих ланцюгів, β-заміщених 12 вуглецевих ланцюгів зі змінним PEG (поліетиленгліколь), етоксильований. Розгалужений. Це поліетиленгліколевий ефір октилдодеканолу, що означає, що його отримують з октилдодеканолу за допомогою реакції з етиленоксидом.
Виглядає як прозора або злегка каламутна в'язка рідина. Його консистенція може змінюватися в залежності від температури.
Термін «ет» відноситься до реакції етоксилювання етиленоксидом, після якої можуть залишитися зали...
ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНІЙ - висихаюча жирна олія, одержувана з сухого насіння енотери дворічної (Oenothera blennis), холодним пресуванням, або екстракцією гексаном або надкритичним СO2• Відомо так само як масло енотери. Рафінований М.П.В. прозоре, світло-жовтого кольору, кислотне число - трохи більше 2,5, має легкий запах, схожий запах риб'ячого жиру, що з подібним складом. У насінні енотери міститься до 30% олії. Сама олія містить 97-98% тригліцеридів, до 75% лінолевої кислоти, олеїнова (5-10%), у-ліноленова (6-14%), пальмітинова (4-7%) і стеар...
Сополімер гідрогенізованої касторової олії/себацинової кислоти утворюється шляхом хімічної реакції між гідрогенізованою (напівтвердою) касторовою олією та себациновою кислотою, карбоновою кислотою, яка іноді використовується як регулятор рН у продуктах по догляду за шкірою. Отриманий інгредієнт має довгострокові пом’якшувальні та розгладжувальні властивості, які благотворно впливають на шкіру та волосся.
Унікальні структурні властивості цього інгредієнта дозволяють йому заповнювати місця пошкодження шкіри та волосся, створюючи помітно ...
ОБЛІПИХА КРУШИНОВИДНА (Hippophaё rhamnoides) - гіллястий колючий чагарник сімейства лохових. Листя і гілки містять дубильні речовини, настій яких служить гарним в'язким засобом. Плоди та насіння містять вітамін С, каротин, вітаміни групи В, а також цукру та жирне масло. З м'якоті та кісточок плодів обліпихи отримують жирну олію та фітоконцентрати з високим вмістом каротиноїдів. Використовується в поживних кремах, шампунях, бальзамах-кондиціонерах для сухого волосся.
Екстракт плодів Hippophae Rhamnoides (обліпихи) Знахідка для боротьби ...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
ЯБЛУЧНА КИСЛОТА - оксиянтарна кислота, безбарвна кристалічна речовина. Добре розчиняється у воді та етанолі, погано – в ефірі. Належить до сімейства двоосновних оксикарбонових (фруктових) кислот. Один із важливих проміжних продуктів обміну речовин у живих організмах. У природі поширена Я. к., вперше виділена із незрілих яблук. Має антиоксидантні, очищаючі, зволожуючі, протизапальні та злегка в'яжучі властивості. Вводиться в готові вироби у вигляді екстрактів з м'якоті яблук, вишень, брусниці та іншої сировини. Застосовується у складі хімічни...





