simmondsia chinensis seed oil/jojoba seed oil

Опис
ОЛІЯ ЖОЖОБА-продукт, що отримується з плодів чагарникової рослини (Simmondsia chinensis), що росте в напівпустельних зонах Центральної Америки. З точки зору хімії, це не олія, а рідкий віск, суміш довголанцюгових нерозгалужених рідких воскових ефірів. Міститься у плодах у кількості до 50% від маси. Отримують шляхом холодного пресування. Стійкість до окислення та нагрівання пояснюються конфігурацією молекули олії, незважаючи на високий вміст у ній ненасичених жирних кислот. Використовується в суміші з іншими рослинними оліями та стабілізує їх стан. Дуже стійко до прогоркання (окислення) та ідеально підходить у технології виготовлення косметичних засобів. Має гарну спорідненість зі шкірою, сприятливо діє на шкіру та волосся, успішно замінює багато рослинних олій та восків у косметичних рецептурах. Відомо протизапальними властивостями, Маючи нормалізуючими властивостями, О.ж. корисно як для сухої, так жирної шкіри. Немає запаху, його можна змішувати з будь-яким ефірним маслом без втрати аромату. Використовується в широкому спектрі засобів для догляду за шкірою, волоссям, декоративною косметикою
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
Lisap Ultimate Straight Fluid
Lisap 🇮🇹Термозахист для волосся
Омега жирні кислоти
Олії
Силікони
УФ-фільтри
Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque
Kiehl's 🇺🇸Маска для обличчя
Вітамін С
Глина
УФ-фільтри
Олії
Відгуки
Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.


