Lisap Ultimate Straight Fluid Флюїд з функцією термозахисту для випрямлення волосся
Назва:
Lisap Ultimate Straight Fluid
Бренди:
Lisap 🇮🇹Категорії:
Термозахист для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Омега жирні кислоти
Опис:
Lisap Ultimate Straight Fluid Moisturizing Revitalizing Spray відновлює структуру волосся та захищає його від тепла.
Він складається з інгредієнтів, які є надзвичайно термостійкими. Зміцнює і захищає волосся при випрямленні.
Використовуйте як догляд для виняткового захисту та блиску волосся.
Склад:
Aqua/Water, Alcohol Denat., Polysilicone-18 Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-37, equisetum arvense (horsetail) extract, Propylene Glycol, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Linoleic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, PEG-25 PABA, Polysorbate 20, PEG-10 Olive Glycerides, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Jojoba Seed Oil, Glycerin, PEG-8, Carboxymethyl Chitosan, Sodium Polyacrylate, PEG-8/SMDI Copolymer, Palmitoyl Myristyl Serinate, Parfum/Fragrance
Схожі за складом (аналоги)



Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 156042-32-9
Palmitoyl Myristyl Serinate - це продукт, отриманий шляхом конденсації пальмітинової кислоти з серином з подальшою етерифікацією миристиловим спиртом.
# CAS Номер: 116242-27-4
PEG-25 PABA - це органічна сполука, яка поглинає ультрафіолетове (УФ) світло.
У Європі PEG-25 PABA є затвердженим УФ-фільтром, що означає, що цей інгредієнт можна додавати до сонцезахисних засобів, призначених для захисту шкіри від сонця. В Європі сонцезахисні засоби вважаються косметичними продуктами. У Сполучених Штатах сонцезахисні засоби відпускаються без рецепта (OTC), і лише певні інгредієнти були схвалені Управлінням з контролю за продуктами й ліками (FDA) для використання в цих продуктах.
Оцінюючи активні інгредієнти сонц...
# CAS Номер: 9004-74-4
# CAS Номер: 39444-87-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 9003-04-7
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Полісилікони (полімерні силоксани) — це довголанцюгові силіконові сполуки, в яких атоми кремнію з’єднані між собою кисневими містками.
Цей інгредієнт містить цетиловий спирт (1-гексадеканол) як спиртовий компонент.
Кондиціонер для волосся, що зберігає колір. Також забезпечує термозахист і гладке, м’яке після нанесення. Відмінна розчинність і сумісність з більшістю ПАР.



