TIZO Ultra Zinc Tinted SPF 40 Тонуючий сонцезахисний крем для обличчя та тіла
Назва:
TIZO Ultra Zinc Tinted SPF 40
Бренди:
TIZO 🇺🇸Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Вітамін Е
Силікони
Вітамін С
Концентрація активів:
zinc oxide: 20%Формула:
Опис:
Тонуючий сонцезахисний крем для обличчя та тіла TIZO Ultra Zinc Tinted SPF 40 зволожує та пом'якшує, забезпечує надійний захист від ультрафіолету, підлаштовується під будь-який тон шкіри та створює природне легке покриття. Запобігає сонячним опікам і перешкоджає фотостарінню. Не викликає роздратування рахунок фізичного УФ-фильтра — оксиду цинку.
Склад:
Zinc Oxide, Bismuth Oxychloride, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glycerin, Iron Oxides, Hydrogen Dimethicone, Mica, Microcrystalline Wax, PEG-10 Dimethicone, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Polyhydroxystearic Acid, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Stearyl Dimethicone, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Triethoxycaprylylsilane, Water
# CAS Номер: 7787-59-9
Також відомий як синтетичний перли, це основний інгредієнт більшості порошків, які називаються «мінеральним макіяжем».
Деякі косметичні компанії стверджують, що оксихлорид вісмуту натуральний і кращий для шкіри, ніж тальк. Правда полягає в тому, що в багатьох відношеннях тальк є більш натуральним, бездоганним і чистим інгредієнтом, ніж оксихлорид вісмуту.
Оксихлорид вісмуту, який рідко зустрічається в природі, виготовляється шляхом поєднання вісмуту, побічного продукту рафінування свинцю та міді, з хлоридом (сполука хлору) і водо...
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 540-97-6
ЦИКЛОГЕКСАСИЛОКСАН - силікон, емолент, надає шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Має хорошу розтіканість, не залишає маслянистого відчуття, має низький поверхневий натяг, сумісний з широким спектром інгредієнтів.
Циклогексасилоксан насправді є сумішшю циклопентасилоксану (1-5%) і циклогексасилоксану (95-99%). Це прозора рідина з низькою в'язкістю і високою плинністю. Він швидко випаровується через дуже низький поверхневий натяг.
В основному він служить трьом цілям: по-перше, він діє як розчинник і допомагає отримати однорід...
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 12001-26-2
# CAS Номер: 827596-80-5
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 2943-75-1
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 183476-82-61445760-15-5
ТЕТРАГЕКСИЛДЕЦИЛ АСКОРБАТ- похідне вітаміну C, стабільніше, ніж сам вітамін. Жиророзчинна форма. Засобів із нею мало, але вважається, що вона працює мало не так само ефективно, як аскорбінова кислота, а то й краще.Стабільний при високих температурах, добре розчиняється у оліях. Стабільний до окиснення. Майже не змінює свій колір. Т.а. чудово проникає в шкіру, звільняючи при цьому чистий вітамін С. Має чудову проникаючу здатність крізь шкірний бар'єр. Інгібує активність тирозинази та утворення меланіну у шкірі.
Антиоксидант, що послабл...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 63148-62-9
ВІНІЛДИМЕТИКОН - сополімер силоксану та вінілового полімеру. Плівкоутворюючий компонент м'якої текстури із захисними та водовідштовхувальними властивостями, сумісний із багатьма косметичними інгредієнтами. Використовується в лаках для волосся, манікюрних лаках, захисних кремах та ін. Кроссполімер диметикон є тип силікону. Силікони - це синтетичні полімери, що складаються з повторюваних ланок силоксан (елементарний кремній і кисень), тому силікони також можуть називатися полісілоксанов. Часто терміни «силікон» і «кремній» помилково використов...
# CAS Номер: 181828-06-8
Цетил ПоліЕтиленГліколь, ПоліПропілен Гліколю – 10, ПоліПропілен Гліколю та Диметикону – компонент на основі силікону.
Має кілька функцій: емульгатор, кондиціонер, пом'якшувальний та зволожуючий засіб. Як і багато компонентів на основі силікону має високу плинність і добре розподіляється по поверхні. Але головна перевага інгредієнта - це його здатність збільшувати термін роботи активних компонентів продукту (особливо корисно, коли продукт має у складі багато екстрактів). В основному його можна знайти в кремах, які борються з віковими ...
# CAS Номер: 7785-70-8
# CAS Номер: 7377-03-9
Каприлгідроксамова кислота – це синтетичний хелатуючий агент, який допомагає захистити косметичні формули від дестабілізуючих іонів металів. Вона також діє як консервант, маючи здатність запобігати росту цвілі у формулах на водній основі.
Як консервант, каригідроксамова кислота ефективна проти бактерій, дріжджів та цвілі в діапазоні pH від слабокислого до нейтрального 4-7,5, що є оптимальним для догляду за шкірою. Вона розчинна в гліколях та гліцерині та може бути легко включена майже до всіх рецептур, від безводних систем до кремів та...
