Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Hair Mist Міст для волосся з бджолиним маточним молочком
Назва:
Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Hair Mist
Бренди:
Daeng Gi Meo Ri 🇰🇷Категорії:
Спрей для волоссяАктивні компоненти:
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Алое
Гриби
Прополіс / мед
Зелений чай
Колаген
Опис:
Есенція-міст для зволоження волосся "Медова терапія" Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Hair Mist - ідеальний засіб інтенсивної дії для догляду та відновлення пошкодженого волосся.
Миттєво проникаючи у волосся Honey Therapy Hair Mist заповнює нестачу вологи та реконструює пошкоджені ділянки.
Допомагає швидко впоратися з жорсткістю, сплутуванням і завиванням волосся, роблячи його надзвичайно слухняним, пружним і живим. Захищає від УФ-променів, запобігає перерізу та підтримує волосся у здоровому стані.
Комплекс із 15 рослинних екстрактів (зелений чай, шовк, женьшень, алое віра) глибоко зволожує та живить волосся, а також зміцнює його структуру по всій довжині. Спрей готує волосся до подальшого сушіння феном або укладання, знижує пухнастість волосся і полегшує його розчісування.
Склад:
Water, Alcohol, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Steartrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein , Fragrance, Polyquaternium-22, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol , Arginine, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chrysanthemum Boreale Flower/Leaf/Stem Extract, Butylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Honey , Polygonum Multiflorum Root Extract , Thuja Orientalis Leaf Extract , Morus Alba Bark Extract, Houttuynia Cordata Extract , Rehmannia Glutinosa Root Extract, Acorus Calamus Root Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Panax Ginseng Root Extract, Artemisia Vulgaris Extract , 1,2-Hexanediol, Aloe barbadensis leaf extract, Propolis Extract, Royal Jelly Extract , Cynanchum Wilfordii Root Extract, Ophiopogon Japonicus Root Extract, Asparagus Lucidus Root Extract, Poria Cocos Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol.
Аналіз складу
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 80-54-6
БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ (Ліліал) - 2-(4-Третбутілбензил)пропіональдегід, ліліальальдегід, в'язка рідина зі свіжим квітковим запахом, з нотами конвалії, лілії, цикламена. Синтетична речовина. Використовується у багатьох парфумерних композиціях та віддушках у концентрації до 15%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.
З 1 березня 2022 року Butylphenyl Methylpropional більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі (ЄС). Наразі цей інгредієнт включено до списку речовин, заборонен...
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 92113-31-0
# CAS Номер: 96690-41-4
# CAS Номер: 70084-87-6
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 61788-85-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
Хлорид цетримонію, бромід цетрімонію та хлорид стеартримонію є четвертинними амонієвими солями. У косметиці та засобах особистої гігієни ці інгредієнти використовуються в рецептурах кондиціонерів для волосся, фарб і фарб для волосся, інших засобів догляду за волоссям і в деяких продуктах догляду за шкірою. Всі три інгредієнти запобігають або пригнічують накопичення статичної електрики. Хлорид цетрімонію та бромід цетрімонію також допомагають очистити шкіру або запобігти запаху, знищуючи або пригнічуючи ріст мікроорганізмів і допомагаючи воді...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90045-38-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Генеалогічне дерево: Фенхель є частиною сімейства моркви або петрушки, а також споріднений кропу, кмину, анісу та кмину. Оскільки насіння фенхелю є чудовим джерелом вітамінів, мінералів і антиоксидантів, їх можна додавати в засоби по догляду за шкірою, оскільки шкіра потребує цих інгредієнтів так само, як і організм. Насіння фенхелю також містить ефірні олії, такі як анетол, фенхон, лімонен, пінен, мірцен, хавікол і цинеол. Chavicol допомагає очистити та тонізувати шкіру. Крім того, фенхель містить суперантиоксиданти, такі як супероксиддисму...
Екстракт спаржі лікарської - це продукт, отриманий з однойменної трав'янистої рослини сімейства лілійних.
Засіб для кондиціонування шкіри. Це основа місцевого лікування шкіри шляхом відновлення, підвищення або покращення толерантності шкіри до зовнішніх факторів, включаючи толерантність меланоцитів. Найважливішою функцією кондиціонуючого агента є запобігання зневодненню шкіри, але це питання досить складне і включає пом’якшувачі та зволожувачі.
Екстракт кореня Офіопогон японський Ophiopogon japonicus походить від багаторічної вічнозеленої рослини, яка походить із південно-східної Азії, де має довгу історію різноманітного використання в практиці китайської медицини. Дослідження кореня цієї рослини виявили, що він є багатим джерелом типу антиоксиданту, відомого як гомоїзофлавоноїди. У цій рослині виявлено більше десятка, причому два особливо добре зменшують ознаки подразнення завдяки їх вираженому заспокійливому ефекту. Це доповнюється вмістом сапоніну в корені, який є джере...
Хризантема - справжній скарб для вашої шкіри.
У хризантемі багато бета-каротину. Бета-каротин є попередником вітаміну А, який дуже безпечний і корисний для вашої шкіри. Бета-каротин є потужним антиоксидантом, який допомагає зберегти молодість шкіри.
Chrysanthemum zawadskii — це вид хризантем, які, як було виявлено в деяких дослідженнях, мають властивості, що впливають на ріст волосся. Екстракт із цієї хризантеми успішно лікує випадіння волосся та стимулює ріст волосся.
Встановлено, що екстракт хризантеми відновлює волосяні ...
Також відомий як Hoelen і Fu ling. Екстракт, отриманий з гриба, який має антиоксидантні та заспокійливі властивості.
Гриб, який росте під землею на коренях сосен та інших дерев по всьому світу. Він має консервуючі, заспокійливі та водозв’язувальні властивості при місцевому застосуванні. Він використовується протягом 2000 років у традиційній китайській медицині (ТКМ). Це один із традиційних засобів, які найчастіше призначають у Китаї.
Лікарською частиною гриба є нитки під капелюшком. Ви можете купити порію сушену або у формі капсу...
Cynanchum Wilfordii Root Extract - це екстракт коренів Cynanchum Wilfordii. Обмежень щодо використання інгредієнта в косметиці немає.








