Rejuran Healer Water Capsule Sun Serum SPF 15+ PA+++ Сонцезахисна сироватка для обличчя
Назва:
Rejuran Healer Water Capsule Sun Serum SPF 15+ PA+++
Бренди:
REJURAN 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Ніацинамід (вітамін В3)
PDRN (полінуклеотиди)
Вітамін Е
Опис:
Сонцезахисна сироватка Rejuran Healer Water Capsule SPF15+ PA+++ – це універсальний засіб для догляду за шкірою, який поєднує захисні, зволожуючі та регенеруючі властивості. Завдяки інноваційним водним капсулам сироватка інтенсивно зволожує шкіру та захищає її від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, запобігаючи утворенню пігментних плям та фотостарінню. Гіпоалергенна формула з легкою консистенцією, на основі полінуклеотидів (c-PDRN), сприяє освітленню та регенерації кольору обличчя. Продукт забезпечує відчуття комфорту та тривалого зволоження, ефективно протидіючи термічному стресу та підтримуючи здоровий вигляд шкіри, надаючи їй гладкості та сяйва. Він підходить для всіх типів шкіри та ідеально підходить для щоденного використання, добре працює як основа під макіяж та як самостійний косметичний засіб. Завдяки легкій консистенції сироватка швидко поглинається, залишаючи шкіру гладкою та сяючою.
Склад:
Purified Water, Homosalate, Butylene Glycol, Octocrylene, Behenyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Butylmethoxydibenzoylmethane, Niacinamide, Dicaprylyl Carbonate, Rosemary Leaf Extract, Cucumber Fruit Extract, Violet Flower Extract, Pentylene Glycol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Silica, Glyceryl Caprylate, Tromethamine, Dehydroxanthan Gum, Gellan Gum, Adenosine, Hydrolyzed Dna, Tocopherol, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 26402-22-2
Гідролізована ДНК і гідролізована РНК — це нуклеїнові кислоти, які містяться в усіх живих істотах. і є важливим компонентом клітини
Гідролізована ДНК і Гідролізована РНК утворюється шляхом фракції (гідролізу) ДНК і РНК, щоб зменшити розмір молекули, щоб вона могла поглинатися шкірою. Комплекс ДНК-РНК містить гідролізовані сегменти РНК і ДНК низькомолекулярні, відомі як нуклеотиди, які борються з зневодненням шкіри. У той же час вони значно посилюють функціональну активність клітин шкіри, виробляючи колаген і захищаючи клітинну...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 6197-30-4
🔬 Октокрилен (Octocrylene)
Октокрилен (хімічна назва: 2-етилгексиловий ефір 2-ціано-3,3-дифенілакрилової кислоти) — це поширений органічний (хімічний) сонцезахисний фільтр. Візуально він являє собою густу маслянисту рідину жовтуватого кольору, яка є абсолютно нерозчинною у воді, але добре розчиняється в косметичних оліях та емолентах.
☀️ Косметичні властивості та стабільність
У складі сонцезахисних засобів та денної косметики октокрилен використовується переважно як UVB-фільтр
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 9010-88-2
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
# CAS Номер: 118-56-9
ГОМОСАЛАТ – гомоментилсаліцилат, 3,3,5-триметилциклогексилсаліцилат, злегка жовтувата густа рідина зі слабким ментоловим запахом. Розчиняється в оліях та складних ефірах, погано розчиняється у воді та спиртах. У косметиці застосовується як УФВ-фільтр у всіх засобах догляду за шкірою, згідно з Регламентом ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 максимально допустима концентрація в готовому продукті 10%. Гомосалат є поширеним інгредієнтом сонцезахисного крему. Маслорозчинний хімічний сонцезахисний агент, який захищає шкіру від ...
# CAS Номер: 84776-64-1
БУТИЛ МЕТОКСИДИБЕНЗОІЛМЕТАН - авобензон, 1-(4-метоксифеніл)-3-(4-третбутилфеніл)-пропан-1,3-діон, в англійському варіанті скорочено BMDBM. Один із найбільш поширених у сучасній косметиці фотозахисних сполук або УФ-фільтрів. Активно поглинає сонячне випромінювання в діапазоні 320-400 нм, тому класифікується як УФА-фільтр. Порошок, розчинний у оліях та складних ефірах жирних кислот. Сонцезахисний компонент у зволожуючих кремах, шампунях, губній помаді та інших декоративних виробах. Вводиться у концентрації 1-2%, у виробах для захисту від сонця...




