Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo Шампунь для глибокого очищення
Назва:
Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo
Бренди:
Olaplex 🇺🇸Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Опис:
Шампунь Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo, наповнений запатентованою технологією OLAPLEX Bond Building Technology, є нашою ексклюзивною системою очищення широкого спектру дії. Шампунь Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo видаляє шкідливі забруднення з поверхні волосся, не видаляючи та не висушуючи.
pH: 5.8-6.8
Склад:
Water (Aqua/Eau), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Coco-Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Decyl Glucoside, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Chlorphenesin, Panthenol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Polyquaternium-11, Benzoic Acid, Sodium PCA , Pentasodium Triphosphate, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Citric Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucin, Proline,Threonine, Histidine, Phenylalanine, Fragrance (Parfum), Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 56-41-7
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 56-84-8
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 141464-42-8
Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри. Кокоглюкозоід є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традицій...
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 31781-21-6
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 110615-47-9
Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом. Знайдений у багатьох продуктах по догляду за шкірою, таких як миючі засоби, зволожувачі тощо, лаурилглюкозид також присутній у екологічно чистих пральних порошках. Окрім ніжного впливу на шкіру та волосся, лаурилглюкозид також піддається біологічному розклад...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 7758-29-4
Трифосфат натрію (STPP) - це харчова сіль, яка використовується як консервант для морепродуктів, м'яса, птиці та кормів для тварин. У харчових продуктах STPP використовується як емульгатор і для утримання вологи. STPP використовується разом із TKPP, щоб запобігти зв’язуванню вільного кальцію в слині із зубною емаллю та кальцифікації (затвердінню) у вигляді зубного каменю.
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 63-91-2
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 29923-31-7 / 29923-34-0 / 42926-22-7 / 98984-78-2
Лауроіл глутамат натрію — це м’яка поверхнево-активна речовина, яка використовується в засобах особистої гігієни за його здатність очищати та пінитися, а також за властивості кондиціонування шкіри. Лауроіл глутамат натрію не є сульфатом, що означає, що він не містить жорстких сульфатів, які часто зустрічаються в традиційних поверхнево-активних речовинах.
Лауроіл глутамат натрію - це дуже м'яка поверхнево-активна речовина на основі L-глутамінової кислоти, природної амінокислоти. Отримують з кокосової олії та пальмової олії.
Це м’я...
Лаурилсульфоацетат натрію отримують з кокосової та пальмової олій; безпечний, корисний для шкіри поверхнево-активна речовина (піноутворювач) як для шкіри, так і для волосся. Ця м’яка поверхнево-активна речовина рослинного походження утворює багату, розкішну піну, яка ефективно видаляє поверхневий жир, бруд і бактерії, не стираючи та не пересушуючи чутливу шкіру чи волосся.
Лаурилсульфоацетат натрію, також відомий як SLSA, є м’яким і безпечним миючим засобом, який забезпечує фантастичну піноутворення без недоліків інших жорсткіших піноу...
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 72-18-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 72-19-5
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Метилолеоїлтаурат натрію є натрієвою сіллю аміду олеїнової кислоти N-метилтаурину.
М’який миючий засіб без сульфатів, який використовується поряд з іншими очисними агентами (він же суповерхнево-активна речовина), головним чином як підсилювач піни та нарощування в’язкості.
Цей ніжний миючий засіб є безпечною альтернативою сульфатам і частково одержується з кокосового горіха та пальмового ядра.




