Milk Shake Integrity Intensive Treatment Глибоко живильна маска для волосся
Назва:
Milk Shake Integrity Intensive Treatment
Бренди:
Milk_shake 🇮🇹Категорії:
Маска для волоссяАктивні компоненти:
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Вітамін Е
Олії
AHA кислоти
Силікони
Опис:
Глибоке живлення для всіх типів волосся з органічним маслом Muru Muru.
Спеціальна формула для глибокого живлення волосся та усунення кучерявості. Для всіх типів волосся.
Milk_shake® Integrity Intensive Treatment — ідеальний засіб для глибокого живлення волосся та запобігання його завиванню!
Ця маска глибокого живлення запечатує кутикулу та надає волоссю в жахливому стані розкішну м’якість, блиск і повністю розплутує волосся. З додаванням Integrity 41 ваше волосся також буде захищено від вицвітання.
Склад:
AQUA (WATER), MYRISTYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL COCOATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, HYDROLYZED KERATIN, TOCOPHEROL, DIAZOLIDINYL UREA, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LACTIC ACID, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LACTOBACILLUS FERMENT, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE).
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 78491-02-8
ДИАЗОЛИДИНИЛМОЧЕВИНА N-(Гідроксиметил)-N-(дигідроксиме-тил-1,Здіоксо-2,5-імід-азолинідил-4)-N'-(гідроксиметил) сечовина, білий порошок, добре розчинний у воді, пропіленгліколі, нерозчинний в олії .
Активна проти грам-негативних та грам-позитивних бактерій, менш активна проти цвілі. Консервант широкого спектра дії. Синергічний з низкою інших консервантів.
Часто застосовується у поєднанні з парабенами у зв'язку із синергетичним ефектом. Оптимальний діапазон рН від 3 до 9.
Сумісна з різними видами сировини, у тому числі з П...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 112-72-1
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8001-31-8





