I'm From Rice Cream Живильний крем для обличчя з екстрактом рису
Назва:
I'm From Rice Cream
Бренди:
I'M FROM 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Кераміди
Гіалуронова кислота
Силікони
Вітамін Е
Опис:
Поживний пом'якшувальний крем з екстрактом рису I'm From Rice Cream робить шкіру ніжною та бархатистою, миттєво насичує клітини вологою, усуває сухість та стягнутість. Вирівнює тон шкіри, заспокоює, знімає тьмяність та почервоніння, розгладжує рельєф. Містить 41% рисової води, церамід NP та олію ши.
Склад:
Oryza Sativa (Rice) Bran Water, Water, Glycerin, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Vinyl Dimethicone, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Bisabolol, Cetearyl Olivate, Panthenol, Sorbitan Olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Adenosine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tocopherol, Phytosphingosine, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9003-27-4
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 2432-87-3
Вода Oryza Sativa (рисових висівок) — це водний розчин парового дистиляту, отриманого з висівок рису Oryza sativa.
Екстракт рисової води протягом століть використовувався жінками в Азії для красивої шкіри та волосся. Екстракт рисових висівок (Oryza sativa) — це рослинний інгредієнт, який використовується в косметиці для кондиціонування та пом’якшення шкіри. Це побічний продукт від подрібнення рису.
Рисові висівки є хелатуючим агентом. Висівки - це коричневий зовнішній шар рисового ядра. Рисові висівки є багатим джерелом понад 100...





