Glow Recipe Watermelon Pink Juice Oil-Free MoisturizerЗволожуючий крем-гель
Назва:
Glow Recipe Watermelon Pink Juice Oil-Free Moisturizer
Бренди:
GLOW RECIPE 🇺🇸Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Корінь солодки
Олії
Гіалуронова кислота
Опис:
Бренд Glow Recipe є одним з найкращих представників продуктів корейської індустрії краси і був створений Сарою Лі та Крістін Чанг для задоволення потреб більшості жінок, полегшуючи рутинну багатоступеневого догляду за шкірою обличчя. Сара Лі та Крістін Чанг вирішили створити багатофункціональні продукти-гібриди використовуючи корейські технології та західні інновації індустрії краси. Таким чином, продукти від Glow Recipe поєднали у собі найкраще з передових інновацій двох абсолютно різних культур.
Формула крему Glow Recipe Watermelon Pink Juice Oil-Free Moisturizer не містить олій і не забиває пори. Ідеально підходить для проблемної, комбінованої та жирної шкіри з нерівним тоном шкіри. 90% цього шовковисто-сяючого зволожуючого крему збагачено багатим на вітаміни й амінокислоти екстрактом кавуна, гіалуроновою кислотою, що наповнює шкіру, і заспокійливими рослинними компонентами, такими як екстракти півонії та жасмину. Ця охолоджуюча гель-емульсія на 100% без масла миттєво вбирається, зберігаючи зволоження та готуючи шкіру до наступного дня. Антиоксиданти захищають від вільних радикалів і попутно відновлюють пошкоджені клітини. Застосовуючи його вранці та ввечері, він насичує шкіру соковитою та довготривалою вологою.
Склад:
Citrullus Lanatus Fruit Extract, Aqua, Cetyl Alcohol, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Cetearyl Olivate, Glutamic Acid, Sorbitan Olivate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Sodium Hyaluronate, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Xanthan Gum, Apricot Kernel Amino Acids, Alkanna Tinctoria Root Extract, Beta-Glucan, Jasminum Sambac Flower Wax, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Brassica Oleracea Capitata Leaf Extract, Ipomoea Batatas Root Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Benzyl Benzoate, Limonene, Parfum
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 68519-64-4
# CAS Номер: 70084-87-6
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85085-82-9
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...





