Dr.Ceuracle Pro Balance Morning Enzyme Wash Ензимна ранкова пудра з пробіотиками
Назва:
Dr.Ceuracle Pro Balance Morning Enzyme Wash
Бренди:
Dr. Ceuracle 🇰🇷Категорії:
Ензимна пудраАктивні компоненти:
УФ-фільтри
AHA кислоти
Корінь солодки
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Опис:
Ензимна пудра з пробіотиками для чутливої шкіри Dr.Ceuracle Pro Balance Morning Enzyme Wash м'яко очищає та делікатно усуває всі забруднення, не викликає почуття стягнутості, усуває сухість та лущення. Завдяки великому вмісту пробіотиків у складі засіб підтримує нормальну мікрофлору шкіри та зміцнює захисний шар. Містить цитрусові екстракти та алантоїн.
Склад:
Maltose, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Myristoyl Glutamate, Microcrystalline Cellulose, Silica, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Water, Butylene Glycol, Protease, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Tropolone, Saccharomyces Ferment Filtrate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 29923-31-7 / 29923-34-0 / 42926-22-7 / 98984-78-2
Лауроіл глутамат натрію — це м’яка поверхнево-активна речовина, яка використовується в засобах особистої гігієни за його здатність очищати та пінитися, а також за властивості кондиціонування шкіри. Лауроіл глутамат натрію не є сульфатом, що означає, що він не містить жорстких сульфатів, які часто зустрічаються в традиційних поверхнево-активних речовинах.
Лауроіл глутамат натрію - це дуже м'яка поверхнево-активна речовина на основі L-глутамінової кислоти, природної амінокислоти. Отримують з кокосової олії та пальмової олії.
Це м’я...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90387-74-9
Кокоілгліцинат натрію — це амінокислотний інгредієнт для очищення та пом’якшення шкіри, який іноді також з’являється в продуктах для догляду за волоссям. Він може бути тваринного чи рослинного походження або, як це часто буває, синтетичним, але зазвичай виготовляється з кокосових жирних кислот і амінокислоти гліцину.
Як миючий засіб кокоілгліцинат натрію вважається м’яким і не сушить. Це один із небагатьох миючих засобів, який природним чином утворює кремову піну. Він вважається безпечним і не подразнює шкіру, оскільки використовується...





