Color Wow Youth Juice Collagen Scalp Treatment Сироватка для волосся
Назва:
Color Wow Youth Juice Collagen Scalp Treatment
Бренди:
Color WOW 🇺🇸Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
PHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Водорості
Олії
Пантенол (Вітамін В5)
Кофеїн
Пептиди
AHA кислоти
Опис:
Відкрийте для себе секрет здоровішої шкіри голови за допомогою Color Wow Youth Juice Collagen Scalp Treatment, революційного засобу для живлення та захисту шкіри голови. З віком вироблення колагену в шкірі голови сповільнюється, що призводить до тоншого та ламкого волосся. Цей колагеновий засіб для шкіри голови допомагає підтримувати колаген і покращувати стан шкіри голови, створюючи оптимальне середовище для росту волосся.
Збагачений такими ключовими інгредієнтами, як ніацинамід і кофеїн, цей засіб для догляду за шкірою голови проникає в шкіру голови, доставляючи необхідні поживні речовини. Ці потужні антиоксиданти працюють разом, щоб боротися зі стресовими факторами навколишнього середовища та сприяти здоровішому балансу шкіри голови.
Регулярне використання може допомогти зміцнити волосяні фолікули, зменшити сухість шкіри голови та підвищити загальну життєву силу волосся.
Склад:
WATER/AQUA/EAU, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, ACETAMIDE MEA, PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT, NIACINAMIDE, AMINOMETHYL PROPANOL, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, PANTHENOL, CAFFEINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARGININE, LACTIC ACID, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT, DISODIUM EDTA, PINUS PINASTER BARK EXTRACT, GLYCINE SOJA GERM EXTRACT, TRITICUM VULGARE GERM EXTRACT, SEA WATER, SODIUM BENZOATE, GLUCONOLACTONE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, PPG-26-BUTETH-26, 1,2-HEXANEDIOL, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SH-POLYPEPTIDE-123, POTASSIUM SORBATE, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, APIGENIN, CALCIUM GLUCONATE, OLEANOLIC ACID, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 142-26-7
Ацетамід MEA — амід, виготовлений з ацетаміду та моноетаноламіну (MEA), який також називають етаноламіном. Це прозора рідина. У косметиці та засобах особистої гігієни ацетамід MEA використовується у складі пінних ванн, кондиціонерів для волосся, шампунів, наборів для завивки, зволожуючих кремів та інших засобів для ванн і догляду за волоссям.
Acetamide MEA збільшує вміст води у верхніх шарах шкіри, відбираючи вологу з навколишнього повітря. Він також покращує зовнішній вигляд і відчуття волосся, збільшуючи його структуру, еластичність ...
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 299-28-5
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85085-82-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 107-41-5
Kappaphycus alvarezii, також відомий як морський мох Елькхорна, — червона водорість. Ця водорость багата карагенанами - природними лінійними сульфатованими полісахаридами, що володіють відмінними гелеутворюючими і плівкоутворюючими (після нанесення) властивостями.
Карагенан утворює вуаль на поверхні шкіри, зменшуючи трансдермальну втрату води та десквамацію. Навіть з першого застосування формула з екстрактом морського моху Elkhorn розгладжує тонкі лінії, борозенки та глибокі зморшки, відкриваючи підтягнуті, тонкі та еластичні поверхні....
# CAS Номер: 1375784-79-4
Згідно з CosIng, "sh-поліпептид-123 є одноланцюговим рекомбінантним пептидом людини, отриманим шляхом ферментації в Pichia pastoris. Початковий ген синтезується таким чином, щоб бути подібним до гена людини, який кодує ланцюг колагену Alpha-1 (III), який використовується як такий або адаптований до виробничого хазяїна. Він містить максимум 1466 амінокислот, які можуть містити дисульфідні зв'язки та/або глікозилювання. Білок складається з належної послідовності всіх або частини 20 стандартних амінокислот».
Biollagen™ FQ3 — це біла або м...









