CeraVe Blemish Control Gel Активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя
Назва:
CeraVe Blemish Control Gel
Бренди:
CeraVe 🇺🇸Категорії:
Гель для обличчяАктивні компоненти:
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Кераміди
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Концентрація активів:
lactic acid: 2.25%glycolic acid: 2.25%salicylic acid: 2%
Опис:
Лікувальний зволожуючий гель, який проникаючи в пори, усуває причини появи плям і вугрової висипки. Допомагає позбутися прищів і запобігає появі нових висипів. Захищає природний бар'єр шкіри. Має крапковий аплікатор для дозованого використання. Без спирту, олій, ароматизаторів та парабенів. Некомедогенний та гіпоалергенний.
Делікатна формула розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), які відновлюють захисний бар'єр шкіри.
Активні компоненти:
1. Ніацинамід – допомагає заспокоїти подразнену шкіру та зменшити видимість недосконалостей.
2. 5,5% AHA гліколева та молочна кислоти – допомагають вирівняти текстуру та тон шкіри.
3. 2% BHA саліцилова кислота – покращує вигляд пір, допомагає позбутися недосконалостей шкіри.
4. Кераміди – основні ліпіди захисного бар'єру шкіри – спеціальна комбінація з 3 важливих керамідів забезпечує відновлюючий ефект для захисного бар'єру шкіри вже після першого застосування. Шкіра захищена від надмірної втрати вологи і менш схильна до впливу зовнішніх агресивних факторів.
5. Технологія MVE – повільно вивільняє інгредієнти, забезпечуючи тривале зволоження після нанесення.
Склад:
Aqua/Water, Glycerin, Sodium Hydroxide, Glycolic Acid, Lactic Acid, Salicylic Acid, Niacinamide, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Triethyl Citrate, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Chlorphenesin , Disodium Edta, Hydroxypropyl Guar, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Phytosphingosine, Benzoic Acid.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 79-14-1
Гліколева кислота — це оксіоцтова кислота, представниця альфа-гідроксикислот (AHA), яку також називають фруктовою кислотою. Вона має найменшу молекулярну масу серед усіх AHA, завдяки чому легко проникає у глибші шари шкіри та діє ефективніше за багато інших кислот.
Походження та властивості
Є безбарвними прозорими кристалами, добре розчинними у воді.
Найчастіше отримується з цукрової тростини, рідше — з ...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 407-040-2
# CAS Номер: 77-93-0
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 180801-54-0







