The Purest Solutions Exfoliating & Clarifying Toner Тонер з гліколевою кислотою
Назва:
The Purest Solutions Exfoliating & Clarifying Toner
Бренди:
The Purest Solutions 🇹🇷Категорії:
Тонер для обличчяАктивні компоненти:
BHA Саліцилова кислота
Гіалуронова кислота
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Олії
Вітамін С
Концентрація активів:
glycolic acid: 5%Формула:
Опис:
Допомагає ніжно очистити та звільнити шкіру від відмерлих клітин, жиру, бруду та залишків макіяжу. Це також зменшує пори, врівноважуючи виділення шкірного сала. Він ефективно захищає шкіру від ознак старіння, регенеруючи мертві клітини.
Склад:
Aqua, Glycolic Acid, Phenethyl Alcohol, Propylene Glycol, Panthenol, Ppg-1-peg-9 Lauryl Glycol Ether, coceth-7, inulin, 1,2 hexanediol, Parfum, Triethanolamine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Fructose, Tetrasodium Edta, Copper Gluconate, Citric Acid,sodium Hyaluronate,lactic Acid,ascorbic Acid,malic Acid,gluconic Acid,phenoxyethanol,salicylic Acid,tartaric Acid,ethylhexylglycerin
Схожі за складом (аналоги)
![[GOODAL] Apple Mint AHA BHA Exfoliating 10% Пілінг для обличчя](/cdn/safetymakeup-product_images/65ee0048b3ea53b121cfef71/GOODAL-Apple-Mint-AHA-BHA-Exfoliating-10_.webp)





Аналіз складу
# CAS Номер: 50-81-7
АСКОРБІНОВА КИСЛОТА - Водорозчинний вітамін, один із найважливіших для організму. Потужний антиоксидант, що підвищує опірність до несприятливих впливів зовнішнього середовища, сприяє процесам регенерації. Бере участь в обмінних процесах клітин сполучної тканини та утворенні здорової шкіри. Недолік В. С призводить до цинги, анемії, повільного загоєння ран, серцевої недостатності.
Водорозчинна А.К. - Найпоширеніший антиоксидант шкіри людини, що функціонує у водному просторі клітини. Вона сприяє відновленню окисленої форми вітаміну Е – е...
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 57-48-7
ГЛЮКОНОЛАТОН
Вивільняє глюконову кислоту, яка сприяє відлущуванню та оновленню клітин і модулює процес кератинізації. Він також має хороші антиоксидантні та відновлювальні властивості, що робить його ідеальним для використання на пошкодженому шкірному бар’єрі. Це ексфоліант із чудовими зволожуючими властивостями, і, оскільки він природним чином присутній у шкірі, він також сприяє оновленню клітин. Набагато ніжніше, ніж інші гідроксикислоти, його зазвичай поєднують з іншими відлущувальними агентами (зокрема, альфа-гідроксикислотами), що...
# CAS Номер: 79-14-1
Гліколева кислота — це оксіоцтова кислота, представниця альфа-гідроксикислот (AHA), яку також називають фруктовою кислотою. Вона має найменшу молекулярну масу серед усіх AHA, завдяки чому легко проникає у глибші шари шкіри та діє ефективніше за багато інших кислот.
Походження та властивості
Є безбарвними прозорими кристалами, добре розчинними у воді.
Найчастіше отримується з цукрової тростини, рідше — з ...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
ЯБЛУЧНА КИСЛОТА - оксиянтарна кислота, безбарвна кристалічна речовина. Добре розчиняється у воді та етанолі, погано – в ефірі. Належить до сімейства двоосновних оксикарбонових (фруктових) кислот. Один із важливих проміжних продуктів обміну речовин у живих організмах. У природі поширена Я. к., вперше виділена із незрілих яблук. Має антиоксидантні, очищаючі, зволожуючі, протизапальні та злегка в'яжучі властивості. Вводиться в готові вироби у вигляді екстрактів з м'якоті яблук, вишень, брусниці та іншої сировини. Застосовується у складі хімічни...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 64-02-8
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9005-80-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Coceth-7 є поліетиленгліколевим похідним спирту Cocos Nucifera (Coconut).
Допоміжний інгредієнт, який допомагає воді та олії змішуватися. Зазвичай він додається до формули як частина тріо солюбілізаторів у поєднанні з PPG-1-PEG-9 лаурилгліколевим ефіром і PEG-40 гідрогенізованою касторовою олією. Ці три утворюють легку в застосуванні рідину, яка працює з багатьма типами олій і надає формулі хороші сенсорні властивості.







