Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer Термозахисний спрей для досконалого вигляду волосся
Назва:
Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer
Бренди:
Bumble and bumble 🇺🇸Категорії:
Термозахист для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Алерген
Гіалуронова кислота
Силікони
Олії
УФ-фільтри
Опис:
Цей багатофункціональний незмивний кондиціонер, збагачений сумішшю 6 олій Featherlight, зволожує, зменшує пухнастість, пом'якшує та додає блиску. Крім того, він допомагає живити та розгладжувати волосся, а також захищає від нагрівання до 232°C.
Склад:
WATER\AQUA\EAU, CETEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-12 GLYCERYL DIMYRISTATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GARDENIA TAHITENSIS (TIARE) FLOWER EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED CORN STARCH, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL, DIMETHICONE, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, BHT, FRAGRANCE (PARFUM), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 81646-13-1
BTMS - натуральний екстракт, отриманий з олій пальми. Також екстракт отримують з жирних кислот отриманих з ріпакової олії. Оскільки цей інгредієнт безпосередньо наноситься на волосяний фолікул для розгладження кутикули, він високо цінується завдяки своїм здібностям кондиціонування. Він також діє як емульгатор, досить м'який, тому його використовують в дитячих продуктах. Коли використовується в лосьйонах і кремах, він залишає довгий ефект м'якості і пружності шкіри. BTMS знижує статичний ефект при розчісуванні, захищає волосся від зайвих пошк...
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 5466-77-3
ЭТИЛГЕКСИЛМЕТОКСИЦИННАМАТ октилметоксициннамат, 2-этилгексил-рметоксициннамат, (Octinoxate) прозора, безбарвна рідина. Слабко розчиняється у воді. Добре розчиняється в спиртах та оліях, ізопропанолі. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його пр...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8007-69-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 223747-87-3
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-22-4
# CAS Номер: 8001-31-8
крохмаль кукурудзяний (zea mays), гідролізований, (3-триметиламмоніо-2-гідроксипропіл)-, хлориди
Гідролізований кукурудзяний крохмаль - це форма кукурудзяного крохмалю, яка зазнала гідролізу. Гідроліз включає зміну інгредієнта з однієї форми в іншу шляхом додавання води. Хоча звичайний кукурудзяний крохмаль відомий своїми абсорбуючими властивостями, схожими на порошок, цей модифікований варіант відомий своїми зволожуючими (зволожуючими) властивостями.
Гідролізований кукурудзяний крохмаль також мож...
# CAS Номер: 107-64-2
Хлорид дистеарилдимонію — четвертинна сіль амонію та катіонна поверхнево-активна речовина для догляду за шкірою, яка використовується в продуктах як засіб для очищення та стабілізації емульсії. Цей багатофункціональний інгредієнт можна створити синтетичним шляхом або одержати природним шляхом.
Катіонні поверхнево-активні речовини, такі як дистеарилдимоній хлорид, відрізняються від інших груп поверхнево-активних речовин тим, що кінець їх притягненого водою (гідрофільного) хвоста містить іон, який утримує позитивний заряд. Цей позитивний...







